Redit
Foto: Printscreen/redit

Sve se vrti oko fotografija zabeleženih na devojačkoj zabavi u Škotskoj, tačnije distriktu Argajl i Bjut.

Devojke su posetile ruralno imanje pokraj jezera, a plan je bio da tamo provedu vikend.

U jednom trenutku, neko je predložio da se fotografišu, pa je napravljeno nekoliko fotografija. Potom su ugledale bizaran detalj u pozadini fotografije i odlučile da pobegnu glavom bez obzira!

Šta se dogodilo? Na prvoj fotografiji ne vidi se ništa neobično, ali na drugoj, snimljenoj nekoliko trenutaka kasnije, pojavljuje se misteriozni dečak (donji levi ugao).

 

Redit

redit

 

Devojke tvrde da nikoga nije bilo u blizini dok su se slikale, ali to nije vrhunac bizarnosti. U ovom kraju poznata je legenda o “plavom dečaku”, po kojoj je snimljen film.

Ostvarenje iz 1994. godine govori o mališanu koji se udavio u jezeru Loh Eku. Scenarista Pol Murton priču je čuo od lokalnog hotelijera.

“Razgovarao sam s čovekom kada je pomenuo plavog dečaka. Došao je u hotel s roditeljima, ali je tokom noći hodao u snu, pao u jezero i udavio se. Kada su ga našli bio je potpuno plav”, ispričao je Murton.

Njegov duh, prema legendi, i danas luta ovih krajem.

Mnogi korisnici društvenih mreža osporavaju autentičnost fotografija s devojačke zabave, ali one i danas izazivaju pažnju na internetu.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading