Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Osim na redakcije, Within Our Lifetime, koji sebe opisuje kao organizaciju zajednice koju predvode Palestinci, takođe je pozvao sledbenike da napadnu kancelarije tehnoloških kompanija.

- Svaka od lokacija na ovoj mapi odražava lokaciju kancelarije neprijatelja kako palestinskog naroda, tako i kolonizovanog naroda širom sveta. Danas i šire, ove lokacije će biti mesta za narodnu mobilizaciju u odbranu našeg naroda - navodi se u postu.

- Neka ova mapa posluži kao poziv za svaku borbu da deluje u interesu. Dok to radimo, podižemo naše borbe i oslobađamo Palestinu od reke do mora - navodi se u postu i ponavlja mantra Palestinske oslobodilačke organizacije koju je usvojio Hamas i koja poziva na iskorenjivanje Izraela.

Kontroverzni post je u međuvremenu obrisan, piše NY Post.

- Kao što je gradonačelnik Adams više puta rekao, mržnji nije mesto u našem gradu - rekao je portparol Gradske kuće i dodao da se stalno pratre kanali kako bi se identifikovale sve potencijalne pretnje Njujorku.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading