MUŠKARAC IZGOREO U AUTOMOBILU Ugljenisano telo identifikovano, utvrđuje se kako je došlo do požara
Foto: Instagram/printscreen

Naime, Policiji Brčkog danas je u 9:15 prijavljeno da gori automobil u naselju Gredice i da su na mesto događaja upućeni vatrogasci. Dvadeset minuta kasnije, primljena je još jedna prijava da je u motornom vozilu izgoreo čovek, prenosi Srpskainfo.

– Odmah nakon prve prijave policijski službenici su izašli na lice mesta i izvršili uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčkog i tom prilikom utvrđeno je da se radi o motornom vozilu marke “citroen” koje je u potpunosti izgorelo, te da se u istom nalazi ugljenisano telo muške osobe. Radi se najverovatnije o osobi P. M. rođenoj 1951. godine u Prijedoru nastanjenom u Brčkom – rekli su iz Policije Brčko distrikta.

Na lice mesta je izašao i dežurni mrtvozornik, a nakon obavljenog uviđaja telo preminule osobe prevezeno je u gradsku mrtvačnicu gde će biti izvršena obdukcija, dok je motorno vozilo prevezeno u depozit Policije.

Policijski službenici će nastaviti sa preduzimanjem mera i radnji iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima se navedeni događaj desio, piše Klix.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading