STANJE NA PUTEVIMA Na nekim prelazima čeka se i do pet sati!
Alo!/Masanori Jošida

 

Tako će od 19. do 20. novembra u periodu od 7 do 17 časova na snazi će biti obustava saobraćaja na delu državnog puta između Kamenice i Šošanice, a alternativni putni pravac je preko Vrnjačke banje.


Do 22. decembra u periodu od 7.30 do 16.30 časova na deonici Selište - Zaječar kod tunela Strmen produžava se izmena režima saobraćaja zbog radova na popravci i održavanju osvetljenja u tunelu. Saobraćaj će se u tom periodu odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje, regulisano privremenom saobraćajnom signalizacijom i uz moguću kratkotrajnu obustavu saobraćaja od 15 do 20 minuta.

Radovi na sanaciji

U toku su radovi na sanaciji otcepljenja kolovoza na državnom putu u delu Arilje - Prilike kod mesta Klisura. Radovi se izvode u periodu od 7 do 15 časova i u tom intervalu saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Nakon 15 časova saobraćaj se odvija normalno.

Do 15. decembra u periodu od 8 do 15 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza na deonici Kučevo-Majdanpek, na samom izlazu iz Kučeva. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Izmenjen režim saobraćaja

Od danas od 14 časova izmenjen je režim saobraćaja na autoputu Miloš Veliki, na deonici petlja Takovo - petlja Preljina u tunelu Brđani, a zbog radova na rekonstrukciji betonske kolovozne konstrukcije u levoj tunelskoj cevi. Desna tunelska cev biće otvorena za saobraćaj. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati dvosmerno, i to: vozna saobraćajna traka - pravac petlja Takovo - petlja Preljina - preticajna saobraćajna traka - pravac petlja Preljina - petlja Takovo.

Leva tunelska cev tunela Brđani biće zatvorena za saobraćaj. Saobraćaj će biti preusmeren na desnu tunelsku cev i odvijaće se dvosmerno. Planirani završetak radova je 15. decembar ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading