ČEKAJU I DO 12 SATI NA IZLAZU IZ SRBIJE! Paklena gužva na granicama za jednu grupu vozila, OVO je trenutno stanje! 07:21 Vesti 0
VOZILA ''ZAROBLJENA'' NA GRANICI! Stvorile se kilometarske kolone, čekaju i do 8 SATI na izlazu iz Srbije 10:09 Vesti 0
DUGE KOLONE NA IZLAZU IZ SRBIJE, VEĆ SE STVARAJU GUŽVE! Upućen poseban apel: Vodite računa o ovome na putu 08:31 Vesti 0
OVE DVE POJAVE VREBAJU NA SRPSKIM PUTEVIMA, ČUVAJTE SE! Ovde je najkritičnije, bez opreme ne krećite na put 10:27 Vesti 0
7 SATI ČEKANJA NA IZLAZU IZ SRBIJE! Ovakvo je stanje od jutros na granicama i srpskim putevima 07:44 Vesti 0
SITNI ODRONI NA OVOJ RUTI! Vozačima preti još jedna opasnost na putevima , čekanje za izlazak iz Srbije 07:42 Vesti 0
SEKUND NEPAŽNJE MOŽE BITI KOBAN! Vozači upozoreni na opasnost koja vreba na srpskim putevima 10:17 Vesti 0
VOZAČI U PROBLEMU: Kiša na putevima i smanjena vidljivost, teretnjaci OVDE čekaju i do 4 sata 18:19 Vesti 0
SPREMAJU SE VELIKE GUŽVE! Produženi vikend već počeo da guši saobraćaj – evo koje puteve da IZBEGNETE! 09:13 Vesti 0
STVARA SE GUŽVA NA BATROVCIMA, VOZILA STOJE PO 2 SATA! Evo kakvo je stanje na ostalim granicama 07:16 Vesti 0
PUTEVI PROHODNI, ALI JEDNA GRUPA VOZILA DUGO ČEKA NA GRANICI! Zadržavanja i do 480 minuta! 12:24 Vesti 0
NA BATROVCIMA I ŠIDU VOZILA ČEKAJU 180 MINUTA! Evo kakvo je trenutno stanje na srpskim putevima i granicama 18:30 Vesti 0
VOZILA NA OVOJ GRANICI ČEKAJU I DO DVA SATA! Evo kakvo je trenutno stanje na srpskim putevima 18:48 Vesti 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
ZDRAVA ODBOJKAŠICA (14) ZAVRŠILA U KOLICIMA Njena majka Danijela 1 simptom mesecima nije shvatala ozbiljno 17:57
JAVIO SE NAPADAČ ZVEZDE Marko Arnautović se oglasio na godišnjicu smrti Siniše Mihajlovića (FOTO) 15:25