PUTIN SAOPŠTIO ISTINU NACIJI TV ekrani gore! Svih 128.000 vojnika krenulo u napad! Narod netremice prati šta se dešava! (VIDEO)

Stigli i saveznici.

Vladimir Putin
Vladimir Putin, Foto: Tanjug/Pavel Golovkin

 

* Vežba "Centar-2019" broji oko 128.000 vojnika 

* Učestvuje više od 20.000 tenkova, borbenih vozila, lansera raketa, aviona i helikoptera

* Manevri se izvode u južnoj Rusiji i centralnoj Aziji, uz učešće armija Rusije, Kine, Indije, Pakistana, Kazahstana, Tadžikistana, Kirgizije i Uzbekistana

Moskva je pokrenula veliku vojnu vežbu zajedno sa armijama Kine i Indije, sa manevrima koji se protežu od Kaspijskog mora do centralne Azije. Vežba "Centar-2019", koja je započeta u ponedeljak, broji oko 128.000 vojnika, sa više od 20.000 komada "gvožđa", izvode manevre u južnoj Rusiji i centralnoj Aziji.

DAMASK U PLAMENU! Izvedeni strahoviti udari na glavni grad Sirije! Eksplozije prolamaju miljama daleko!

Bombardovane iranske snage! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Independent Arabia/V.M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 18:59 Zaoštrava se situacija u Zalivu. Saudijski piloti, Foto: Youtube/Printscreen * Saudijski ratni avioni bombardovali su iranske snage * U pitanju su iranske šiitske milicije na istoku Sirije * Pro-iranske snage su stacionirane u gradu Al Bukamalu i oko njega Ratni avioni Kraljevskih Saudijskih vazduhoplovnih snaga učestvovali su u bombardovanju proiranske milicije na istoku Sirije, rekao je zapadni izvor za "Independent Arabia".

Ruskim vojnicima pridružili su se vojnici iz Kine, Indije i Pakistana, zajedno sa osobljem iz četiri zemlje centralne Azije, Kazahstana, Tadžikistana, Kirgizije i Uzbekistana.

Glavni borbeni tenkovi T-72 i različiti APC-i, kao i helikopteri Mi-24 raspoređeni su za svrhu suzbijanja neprijateljskih napada. Vojska je takođe testirala balističke rakete kratkog dometa "Iskander", dizajnirane za razbijanje bunkera i uništavanje terorističkih skrovišta. Ciljeve su nadgledale nove ruske bespilotne letelice "Orlan-10".

LIKVIDIRAN UGLEDNI ADVOKAT Zastupao zaštićenog svedoka u slučaju protiv najvećeg begunca u Evropi, rasvetlio ubistvo Ranka Šćekića!

U međuvremenu, više desetina brodova vežbalo je gađanje vazdušnih ciljeva iznad Kaspijskog mora. Video snimci sa scenama pokazuju kako se PVO sistemi okreću i pucaju po dolaznim neprijateljskim raketama.

KRVAVA ZORA! Počelo tepih bombardovanje, avioni ne štede nikog! Eksplozije i mrtvi na sve strane!

Peking je doprineo sa više od 1.600 vojnika, zajedno sa tenkovima i strateškim bombarderima. Vežba je usmerena na poboljšanje "sveobuhvatnog strateškog partnerstva" sa Rusijom, izjavio je tokom ceremonije otvaranja komandant kineskog kontingenta general-potpukovnik Liu Sjaovu.

Nju Delhi je poslao stotine vojnika na vežbu, koja se odvija usled obnovljenih tenzija između Indije i Pakistana zbog spornog Kašmira.

SEDAM MINUTA STRAHA! Avion počeo da pada sa 10.000 metara, putnici osedeli u sedištima!

Rusi i Kinezi sprečili katastrofu u Savetu bezbednosti UN!

AUTOR: Alo/Sputnjik/V.M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 19:44 Šta će sada biti?! Vasilij Nebenzja, Foto: Youtube/Printscreen * Savet bezbednosti UN nije prihvatio rezoluciju Belgije, Nemačke i Kuvajta o prekidu vatre u Idlibu * Dve stalne članice Saveta bezbednosti su glasale protiv - Rusija i Kina * Za rezoluciju je glasalo 12 članova Saveta, a jedan je bio uzdržan Ranije su Belgija, Nemačka i Kuvajt podneli Savetu bezbednosti nacrt rezolucije o Idlibu, koji poziva sve strane da prekinu vatru 21.

Svi zadaci vežbe su ispunjeni i dobili su "pozitivnu reakciju" predsednika Vladimira Putina, koji je posetio trupe u ruskoj oblasti Orenburg koja graniči sa Kazahstanom, rekao je portparol Kremlja.

ISTOČNI DEO ZEMLJE NAJVIŠE POGOĐEN Stravična oluja napravila opštu katastrofu, evakuisano više od 1.000 ljudi! (VIDEO)

AMERIKANCI KRENULI U NAPAD! Veliki broj mrtvih i ranjenih! 14.000 vojnika drži prste na orozu, puške su otkočene!

MIGRANT OTEO BEBU! Vrlo je agresivan! Drama usred grada! Stigle velike policijske snage!

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Aca
  20/09/2019 - 22:31
  Rusija Kina Indija sta ce ti vise od toga........
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi