PUTINOVI VUKOVI IH RASTRGLI! Munjevita akcija u najopasnijem delu Rusije, celu organizaciju rastavili na delove!

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) pritvorila je pristalice međunarodne terorističke organizacije Islamska država, koja je skupila najmanje 157.000 dolara za teroriste u regionu Dagestana.

FSB
FSB, Foto: AP

"Federalna služba bezbednosti u saradnji sa istražnim Komitetom, ruskim Ministarstvom unutrašnjih poslova i Federalnom službom za finansijski nadzor otkrila je aktivnost ilegalne ćelije u regionu Dagestan, koja je sakupljala i prenosila novac za međunarodnu terorističku organizaciju Islamska država", saopšteno je iz FSB, a prenosi TAS S.

Kako se navodi, oni su skupili najmanje 10 miliona rubalja (157.000 dolara).

FSB
FSB, Foto: printscreen

"Pripadnici radikalne ćelije koju čine stanovnici tog regiona organizovali su finansijsku podršku za aktivnosti međunarodne terorističke organizacije i u tu svrhu prikupili najmanje 10 miliona rubalja. Sredstva su prikupljena transferom preko platnih sistema i bankovnih kartica", saopšteno je.

Dvojica članova kriminalne bande su privedena, a oduzeti a su im dokumnetra, telefoni i ostali materijal koji dokazuje njihovu kriminalnu aktivnost oko finansiranja Islamske države.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi