MAKEDONIJU ČEKA HAOS! CIA NAREDILA ZAEVU DA UHAPSI IVANOVA Sprema se državni udar?! Iz Rusije stigla zastrašujuća upozorenja!

Aleksandar Dugin, predsednik Međunarodnog evroazijskog pokreta i jedan od predvodnika patriotske misli Rusije objavio da je makedonski premijer Zoran Zaev pod sve većim pritiskom CIA i da je uskoro moguće hapšenje Đorđa Ivanova, predsednika Makedonije.

Makedonija, Skopje
Makedonija, Skopje, Foto: EPA/Georgi Licovski

On je ovo zastrašujuće upozorenje objavio i na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.

 - Važno: U Makedoniji bi veoma brzo moglo doći do državnog udara. Zaev pod pritiskom CIA se sprema na hapšenje Ivanova - piše Dugin na Fejsbuku.

Podsećamo, makedonski parlament je dvotrećinskom većinom glasova usvojio amandman kojim je ta država preimenovana u Republiku Severnu Makedoniju, kao što je i dogovoreno Prespanskim sporazumom sa Grčkom.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: XXL
  12/01/2019 - 15:49
  Ko više i za šta pita makedonce ako uopšte kao nacija postoje? Kad se izgubi identitet onda nema ni naroda ni nacije već drugi upravlja njima.
 • Korisnik: slađa
  12/01/2019 - 13:57
  Pa onda treba da pohapse i sve one koji su na referendumu bili protiv promene imena Makedonije. CIA svuda pokušava da uvede društva u stanje haosa.
 • Korisnik: Dissident
  12/01/2019 - 13:57
  Mi u Makedoniji znamo sve je to jedna Banda I Zajev I Ivanov .obojicu treba pohapsiti to je Politicka Mafija koja pljacka Nas makedonce 30 godina
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi