DEČAK DETALJNO ISPLANIRAO ZLOČIN! Preko Vajbera namamio Kristinu na sastanak, izbo je, pa je teško povređenu vukao i bacio u jarak!

Maloletnik osumnjičen za ubistvo Kristine Raičević (18) iz Nikšića svoju žrtvu namamio je na mesto ubistva putem Vajbera, a zatim je taksijem odvezao do jezera gde ju je, kako se sumnja, krvnički izbo. Dok je ona trpela jake bolove i krvarila, telo je odvukao do obližnjeg jarka, bacio i pobegao.

Kristina Raičević
Kristina Raičević, Foto: screenshoot/Facebook

Sve ovo navedeno je u obrazloženju odluke kojom se odbija žalba advokata maloletnog B. N, osumnjičenog da je ubio Nikšićanku Kristinu Raičević, o ukidanju pritvora. Njemu je pritvor produžen za još 30 dana.

Ubistvo koje je šokiralo region dogodilo se septembra ove godine. Telo Kristine Raičević pronašao je jedan meštanin u blizini jezera Krupac kod Nikšića dok je čuvao stoku. Već nakon nekoliko sati istrage, uz pomoć jednog Kristininog rođaka, otkriveno je da se devojčica prethodno dopisivala sa maloletnim B. N, a on je na osnovu sadžaja te prepiske, ubrzo i pritvoren.

Javnost je posebno šokiralo to što osumnjičeni ubica ima tek 16 godina.

Crnogorska policija
Crnogorska policija, Foto: Printscreen

Utvrđeno je i šta je prethodilo ubistvu. Kristina je, prema svedočenju njenih tetke i teče, kobnog dana bila u selu kod R. R, a zatim je krenula ka gradu gde je, ispostaviće se kasnije, trebalo da se sastane sa maloletnikom. Sat vremena nakon što je napustila selo, njen telefon je bio nedostupan.

Dosadašnji tragovi ukazuju na to da se Kristina sastala sa B. N. Zajedno su seli u taksi i on ju je odveo kod jezera Krupac. Sve vreme je kod sebe imao spreman nož.

Krvavi tragovi pronađeni na njegovim patikama podudaraju se sa Kristininim DNK, zbog čega se pretpostavlja da ju je upravo on, tu pokraj jezera, brutalno izbo po grudima i glavi.

Radnici goreli živi!

AUTOR: Blic.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 17.10.2019. 15:39 - 17.10.2019. 15:47 U fabrici u Lučanima opet je došlo do nesreće. Prema prvim informacijama povređeno je dvoje radnika.

Dok je nesrećna devojka, kako je ukazao veštak, krvarila u velikim bolovima, maloletnik je njeno telo odvukao do obližnjeg jarka i bacio.

- Od ubodnih rana devojka je trpela fizičke bolove jakog intenziteta dužeg trajanja, kao i duševne bolove jakog intenziteta, a nakon toga B. N. odvukao i njeno telo bacio u jarak, napuštajući lice mesta - navedeno je u Odluci.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi