"KO JE*E SRBADIJU" Mali Ustaša nasavlja da vređa Srbe, dobio masovnu podršku iz cele Hrvatske!

Ivan Đakić, bivši član HDZ-a i sin poslanika te stranke u Saboru, nakon sporne fotografije s ustašom i Srbinom, na Fejsbuku je "lajkovao" uvredu na račun Srba.

Ustaše, Ivan Đakić
Ustaše, Ivan Đakić, Foto: Facebook

On je, naime, lajkovao uvredu vezanu za skandaloznu fotografiju ustaše koji u ruci drži odrubljenu glavu Srbina, koju je mlađi Đakić ranije objavio na ovoj društvenoj mreži.

On je zbog objavljivanja te fotografije priveden u utorak, a juče je pušten na slobodu, uz mere opreza redovnog javljanja policiji, nakon čega je tvrdio da mu je "žao što se to dogodilo, ali svi greše", kao i da se ovakva prašina u javnosti ne bi podigla da je neko drugi to učinio.

Hrvatski sajt "Indeks" prenosi da je njegovu glavnu fotografiju na profilu na Fejsbuku, na kojoj su dva skupocena automobila, komentarisao izvesni Ivan iz Splita, koji mu se predstavio kao kolega iz HDZ.

- Nisi ti za "audija", ti si tikva za "merdžu". Poz od brata iz HDZ-a Split. Dobro si Srbadiji čestitâ, ko ih je*e - napisao je Ivan iz Splita.

Ustaše, Ivan Đakić
Ustaše, Ivan Đakić, Foto: Facebook

Navodi se da mu je na to mlađi Đakić odgovorio sa "Pozdrav brate, živi!" i da bi potvrdio da se slaže s tezom o tome da je "dobro Srbadiji čestitâ", imenjaku iz Splita i lajkovao komentar.

Đakićev prvi post na Fejsbuku, sa fotografijom ustaškog zločinca, osudili su Vlada Hrvatske, premijer Andrej Plenković, kao i vladajući HDZ sa partnerima.

Povezane vesti

 • Korisnik: sdf
  11/01/2019 - 09:32
  Dzaba njima Evropa kada su 100 godina unazad.
 • Korisnik: ja
  10/01/2019 - 15:59
  kako bih ti objasnio neke stvari...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi