Šuma, policija
Alo!
Šuma, policija

Alo!

Šuma, policija, Foto: Alo!

Pročitajte još:

 

Vozač je tog 33-godišnjaka od pre poznavao. Nezvanično se saznaje da je u vožnji bilo sve u redu dok se nisu s glavnog puta, koji povezuje Požegu i Novu Kapelu, vozilom zaputili makadamskom drumom, šumskim predelom, prema Škrabutniku. U jednom je trenutku 33-godišnjak prisilio vozača da zaustavi vozilo i iz njega ga isterao i sam se odvezao u pravcu svog sela. Taksi vozač u jednom trenutku našao se sam usred šume pa je mobilnim telefonom pozvao kolegu koji je vozio drugo taksi vozilo da dođe po njega i da pokušaju pronaći 33-godišnjaka koji se odvezao. Nisu uspeli da ga pronađu, pa su obavestili policiju.

Preporučujemo i ovo:

 

Kada se policija uključila u slučaj, došla je informacija da je jedno vozilo zapaljeno u šumi u obližnjem Škrabutniku, a naknadno se utvrdilo da se radi upravo o ukradenom automobilu.

Tačne okolnosti samog događaja još nisu poznate, ali prema nezvaničnim informacijama radi se o nestabilnom 33-godišnjaku odranije poznatom policiji po činjenju izazivanja požara i drugih krivičnih dela.

 

Kako nezvanično saznaje spomenuti portal, 33-godišnjak je uhapšen i trenutno se nalazi na kriminalističkom ispitivanju. Pretpostavlja se da će biti saslušan i pred nadležnim državnim tužiocem i sudijom istrage.