Ramuš Haradinaj
printscreen
Ramuš Haradinaj

printscreen

Ramuš Haradinaj, Foto: printscreen

* Ramuš Haradinaj je podneo ostavku na mesto premijera tzv. države Kosovo

* Otputovao je na sever Crne Gore kod ujaka u oblast Plava i Gusinja

* Tu oblast Bošnjaci zovu "Sandžak", a Albanci "albanskim Alpima"

 

- Dobro jutro iz Vusanja od eks premijera Kosova, koji je stigao kod dajova (ujaka) - poruka je uz fotografiju koja je osvanula na Facebook stranici Dijaspora Plav & Gusinje.

Na Kosovo se ne može sa srpskim pasošem, samo sa OVIM DOKUMENTOM!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 06.08.2019. 20:51 Direkcija granične jedinice kosovske policije donela je odluku o nepriznavanju srpskih pasoša prilikom ulaska građana na teritoriju Kosova i Metohije. Kosovo, Foto: Dejan Briza Prema odluci granicne policije, kako navodi RTS, zabrana ulaska se ne odnosi na osobe koje poseduju ličnu kartu i izvod za decu sa fotografijom.

I NAJTVRĐI ĆE ZAPLAKATI Srđana su vezali za drvo, izvadili mu oko, pa mu isekli uši, nos I PENIS, a onda su uzeli KUKU ZA MESO

Na fotografiji se vidi kako bivši premijer Kosova Ramuš Haradinaj pozira i to nakon što je počela da se gradi saobraćajnica Podgorica-Gusinje (60 kilometara), dolinom Cijevne, preko Dinoše, koja je najkraća moguća relacija između ova dva grada.

Kako nezvanično prenose "Novosti", Haradinaj će osim susreta sa ujacima, imati razgovore i sa albanskim političarima iz ovog kraja.

Podsećamo, nedavno je u selu Vusanje kraj Gusinja održana manifestacija albanske kulture pod nazivom "Dobrodošli u albanske Alpe" kojoj je prisustvovao i predsednik kosovske skupštine Kadriji Veselji.

"POČIVAJ U MIRU, MAMA, MOJ ANĐELE" Haradinaj u suzama! Ubijena majka, stravičan zločin u Prizrenu! (FOTO)

Šešelj POBESNEO nakon što su Šiptari zabranili da se u Albaniju ulazi sa srpskim pasošima!

AUTOR: Srbija Danas/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 06.08.2019. 21:50 - 06.08.2019. 22:09 Predsednik SRS smatra da, iako u Rezoluciji SB 1244 stoji da Kfor dozvoljava srpskoj vojsci povratak, oni predugo odlažu da postupe po navedenoj Rezoluciji.

Veselji je pozvao sunarodnike da dođu na odmor u Plav i Gusinje, koje je nazvao "albanskim Alpima".

Na manifestaciji je bio prisutan i lider Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin, koji se tom prilikom sastao sa Veseljijem.

UDARNA VEST U SVIM MEDIJIMA Ono što je Tramp rekao o Kosovu je DOKRAJČILO Albance! Otvoreno stao na stranu Srba, ništa više neće biti isto!

SRBI U NIKAD VEĆOJ OPASNOSTI Misteriozna B13 donosi KRVAVU JESEN!

SRBI DA IDU NA KOSOVO SA SPECIJALCIMA! Šešelj POBESNEO nakon što su Šiptari zabranili da se u Albaniju ulazi sa srpskim pasošima!

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Komentari (1)

Mile,

09.08.2019 17:19

Ko mu dozvolio da udje u Srbiju ( Sandžak), kad je tražen za zločin?