EKSKLUZIVNO ZA ALO.RS Duško Knežević otkrio kako će Đukanović pokušati da se "opere" od zabrane ulaska Srbima u Crnu Goru!

"Ovim potezom državnog vrha najviše su pogođeni građani!"

Milo Đukanović, Duško Knežević
Duško Knežević, Foto: Printscreen

Predsednik "Atlas grupe" Duško Knežević, za kojim je Crna Gora raspisala poternicu, oglasio se danas ekskluzivno za Alo.rs iz Londona. Iako je osnivač pokreta "Do slobode" pre samo nekoliko dana izašao iz bolnice, u kojoj je imao ozbiljnu operaciju, Knežević je vrlo rado pristao na intervju:

* Gospodine Duško kako se osećate nakon operacije?

- Sada sam dobro, hvala Bogu. Pao sam i polomio sam rame, te sam morao na hitnu operaciju, ali sada sam dobro, mada i dalje osećam povremene bolove u predelu ramena.

* Premda znamo da vrlo dobro poznajete crnogorske prilike, te da ste dugo godina bili vrlo bliski sa Đukanovićem, kako komenatrišete potez crnogorskog vrha da zabrani ulazak Srbima i građanima Bosne i Hercegovine u Crnu Goru?

Duško Knežević čita novine
 Foto: privatn arhiva

- To je čist pokazatelj da se Đukanović boji litija. Svi Srbi podržavaju litije, a njegov potez da uvede zabranu ulaska nije ništa drugo nego prljav potez, jer je svestan da bi vrlo brzo pao sa vlasti. Ovako, kada Srbi nisu homogeni, nema pretnje. Ako tome dodamo i vanredno stanje izazvano pandemijom koronavirusa koje Đukanoviću ide na ruku, jasno je da do smene vlasti u Croj Gori neće doći još uvek.

* Ko najviše gubi takvim potezom Đukanovića?

- Ovaj potez Đukanovića je direktno usmeren protiv interesa naroda Crne Gore. Najviše gube građani, ali će se to odraziti na turizam ove godine. Jasno je da je narod kivan, ali će Đukanović pokušati da se izvuče pozivajući se na Nacionalno koordinaciono telo, ali će i to, čini mi se, biti kratkog daha.

Povezane vesti

 • Korisnik: Anja
  28/05/2020 - 22:03
  Da li je moguce da je Milo toliko ogrezao u vlasti da ne zna sta je dosta, da je izgubio svaki kompas, da pri tome EU i Nevladine organizacije ne reaguju na njegove gluposti i ne spuste ga na zemlju. Milo krsi sve evropske vrednosti i svi na zapadu cute, da covek ne poveruju.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi