Četiri ministra crnogorske vlade pod policijskom zaštitom

Ne pominje da li je policijsku zaštitu dobila ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

Policija Crna Gora, crnogorska policija
Policija Crna Gora, crnogorska policija, Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Četiri ministra crnogorske vlade je pod policijskom zaštitom, ali, zasad, ne i ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojić, koja je ranije ove sedmice prijavila pretnje dobijene na privani mejl.

Podgoričke Dnevne novine pišu danas da su im iz Uprave policije saopštili da su pod polcijskom zaštitom ministri pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić, unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, spoljnih poslova Đorđe Radulović i prosvete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić.

Dnevne dodaju da se u odgovoru ne pominje da li je policijsku zaštitu dobila ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

U policijskom saopštenju, navodi se da Isu pripadnici Sektora za borbu protiv kriminala Grupe za suzbijanje krivičnih dela visokotehnološkog krimininala obavestili nadležnog tužioca koji je kvalifikovao ovaj događaj kao krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Navodi se i da je od kraja januara ove godine proširen krug obavezno štićenih ličnosti, tako što se kao obavezno štićena ličnost određuje i potpredsednik Vlade Crne Gore.

Vlada je novom uredbom omogućila da svi ministri dobiju 24-časovnu policijsku zaštitu, što ranije nije bio slučaj.

Povezane vesti

 • Korisnik: Драган Гиљен
  18/04/2021 - 10:50
  И нама, обичним грађанима треба полицијска заштита!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi