Split
Youtube/Printscreen
Split

Youtube/Printscreen

Split, Foto: Youtube/Printscreen

Deca koja su se otrovala ugljen-monoksidom na brodu "Atlanta" biće prebačena u Rim i njihovo lečenje nastaviće se u jednoj od najboljih pedijatrijskoj bolnici u Italiji. Tačan datum odlaska još uvek nije poznat jer zavisi od njihovog zdravstvenog stanja.

Dve turistkinje povređene kada se ZAPALIO GLISER, čamcem ih hitno vozili u bolnicu!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 17.08.2019. 09:15 Dve državljanke Francuske povređene su kada se zapalio gliser u Milni na Braču. Gliser, Foto: screenshoot/Morski Do incidenta je došlo prilikom istakanja goriva u brod, kada su se benzinske pare zapalile zbog iskrenja, prenosi portal Morski.

Starija devojčica (14) dobro se oporavlja i prebačena je sa intenzivne nege na odeljenje sa svojom majkom, ali petogodišnji dečak još uvek nije došao svesti.

Pročitajte još:

Zbog trovanja ugljen-monoksidom italijanski državljanin Euđenio Vinći (54) preminuo je na brodu. Na lečenju u bolnici u Splitu je još majka devojčice i partnerka nesretno preminulog, navodi Večernji.hr.

Avion sleteo NA AUTOPUT: Leteo je nisko, vijugao, neko je viknuo "On pada, KOČI"! (FOTO, VIDEO)

AUTOR: Jutarnji list; D.K. DATUM I VREME: 17.08.2019. 13:02 Na auto-putu Zagreb-Rijeka između Vrbovskog i Ravne Gore avion tipa "cessna 150 M" sleteo je nasred vozne trake. Čitaoci 24sata.hr koji su se u tom trenutku nalazili u automobilu, snimili su prinudno sletanje. Svi su ostali u šoku.

Vlasnik i kapetan broda su nakon privođenja negirali da su krivi i brane se sa slobode. Oni su rekli da su povređenima pružili prvu pomoć i da su potreseni događajem.

Hrvatsko tužilaštvo objavilo je da postoji osnovana sumnja da su u prostor pogonskog postrojenja ugradili benzinski generator-agregat sa vazdušnim hlađenjem usled čijeg rada dolazi do isticanja ugljen-monoksida kao nusproizvoda.

Brisel se hvata za glavu, diplomata Zagreba htela da ispadne pametna pa napravila SMRTONOSAN SKANDAL!

Hrvatsko Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova u petak se "oštro ogradilo" od rasističkih stavova koje je na društvenim mrežama, kako je preneo Index.hr, objavila zaposlena u tom Ministarstvu, Elizabeta Mađarević, koja radi u Ambasadi Hrvatske u Berlinu od početka ove godine.

Da podsetimo, nedavno je bilo reči o jako lošim higijenskim uslovima koji vladaju na hrvatskom primorju, o fekalijama koje plutaju morem i nesnosnom neprijatnom mirisu koji se širi obalama. Pored toga, strani turisti su razočarani stepenom usluga i visinom cena proizvoda i usluga koje su zatekli na godišnjem odmoru u Hrvatskoj.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista