UDARNO OBRAĆANJE~Vučić saopštio CRNE VESTI! Oštrica se okreće ka Beogradu!

Alo.rs/ M. I. | vesti 2019-07-20 10:07:28 2019-07-20 10:07:28

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti.

Tanjug/Dimitrije Goll

* Ramuš Haradinaj juče je podneo ostavku

* Haradinaj je pozvan pred Specijalni sud u Hagu

* Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se narodu tim povodom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Predsednik Srbije obraća se povodom ostavke premijera privremenih institucija u Prištini Ramuša Haradinaja i eventualne implikacije te ostavke.

- Povodom poslednjeg događaja u Prištini, moramo da reagujemo smireno, odgovorno, trezveno, bez ikakve euforije. Razumemo zadovoljstvo našeg naroda zbog poziva Ramuša Haradinaja na saslušanje, ali smatramo da razloga za radost nema jer sagledavamo sve činjenice i posledice koje dolaze posle tog čina, a to je kako će se odnositi Albanci i međunarodna zajednica prema srpskom narodu - rekao je Vučić i dodao da dolazi do još snažnije i neskrivenije mržnje prema našem narodu zbog onoga što se događa Hardinaju.

Vučić je rekao i da smatra da će Haradinaj otići sledeće nedelje u Hag, pustiće ga posle 48 sati, a njegova popularnost će se udvostručiti!

- Njihov plan je da na predstojećim izborima Haradinaj i njegova politička partija izađe još snažnija - kazao je predsednik i rekao da nas posle svega ovoga dočekuje dodatni pritisak!

- Zapadne sile će osećati sve snažniju potrebu da oštricu pritiska okreću ka Beogradu. Tražiće se nekakva mera proseka - koliko su vršili pritisak na njih, toliko će i na nas - objasnio je Vučić sa čime će se naša zemlja suočavati.

 

 

NEMAČKI MEDIJI EKSPLODIRALI! Dojče Vele prenosi kao udarnu vest! Ljudski životi u opasnosti zbog HARADINAJA!

  DODIKOVOM OKU NIŠTA NE PROMIČE! Prozreo je nove mutne namere međunarodne zajednice! Ostavka Haradinaja ne MIRIŠE na DOBRO!

Vučić se sinoć sastao sa predsedavajućim i srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i svojim saradnicima, odmah posle vesti o ostavci Haradinaja.

Prema saznanjima Tanjuga, sastanku su prisustvovali i ministar odbrane Aleksandar Vulin, ministar unutrašjnih poslova Nebojša Stefanović, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić i generalni sekretar predsednika Nikola Selaković.

Haradinaj je juče podneo ostavku, a kao razlog naveo je to što je dobio poziv Specijalnog suda kao osumnjičeni.

Expand player
Pogledajte više