DODIKOVOM OKU NIŠTA NE PROMIČE! Prozreo je nove mutne namere međunarodne zajednice! Ostavka Haradinaja ne MIRIŠE na DOBRO!

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik ocenio je večeras da mu ostavka Ramuša Haradinaja liči na dosadašnje farse koje je pravila međunarodna zajednica, a koja ima za cilj da se vrši dalji pritisak na Srbiju.

Milorad Dodik
Milorad Dodik, Foto: Alo!/Petar Marković

 

* Ramuš Haradinaj je danas podneo ostavku na mesto premijera lažne države Kosovo

* To je uradio zbog poziva Haškog suda koji ga sumnjiči za zločine na Kosovu tokom ratnih sukoba

* Ostavkom Haradinaja, pala je i vlada lažne države Kosovo

Dodik je, u izjavi RTS-u, rekao da sve ide ka tome da se "opere" još jednom biografija Haradinaja, da može ponovo da se vrati u politički život Kosova.

ŠTA NAM JE KRVNIK SVE RADIO! Srbi mu ova zlodela nikada neće zaboraviti! Robija je blaga kazna za njega!

- Mi Srbi ne smemo da budemo naivni oko toga. Potpuno verujem da tu postoji konekcija i saradnja međunarodnog faktora i nekog ko vodi čitav taj projekat oko Kosova i samog Haradinaja. Izgleda veoma farsično kada kaže da ide tamo kao ime, a ne kao država. Čitava priča oko vlasti u Prištini ima teroristički predznak - naglasio je on.

Dodao je i da činjenica da Haradinaju nije presuđeno u Haškom tribunalu njega navodi da je reč o farsi koja treba da vrši dodatni pritisak na Srbiju i Aleksandra Vučića.

Kazao je da je neophodno da zajedno posvetimo više pažnje, jer to čitav srpski narod očekuje, posebno u RS, da se rešenje postavi kao svesrpsko pitanje.

KOSOVSKO USIJANJE! Ko je srušio Haradinaja? Jedan od njih pet stoji iza HAOSA U PRIŠTINI, a drugi je izgubio SVE NA BALKANU!

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj, Foto: printscreen

- Ne može biti rešenja za jedan narod koji ima sva prava na štetu države Srbije, a da jedan deo naroda u RS mora da ćuti i trpi torturu međunarodnog faktora koji mu je namenio ulogu života u državi koja ne može da funkcioniše - rekao je Dodik.

Kaže da takse treba da se ukinu, ali to nije definitivno rešenje, već moRaju da se nastave razgovori.

TAČI HITNO OBJAVIO SPISAK! Sprema im se osveta za sve zločine! Ove teroriste OVK čeka ZATVOR U HAGU!

Ramuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj , Foto: facebook

- Mislim da oko predsednika Vučića i njegve pregovaračke pozicije treba da se okupe svi politički i nacioanlni faktori Srbije i da podstaknu njegovu snagu, jer je očigledno da će međunarodna zajednica po ustaljenom okviru reći „imamo operaciju sa njima, oni nisu više tu, morate i vi nešto da učinite“. Znamo da je Vučić tvrd pregovarač i da nikakvih ustupaka na uštrb nacionalnih interesa za Srbe neće biti - objasnio je on.

Rekao je da treba težiti kompromisu i konsenzusu koji mora biti opšte prihvatljiv.

BONUS VIDEO: Migovi 29 u pratnji Emanuela Makrona

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi