Andreja  Mladenović
Rajko Ristić
Andreja  Mladenović

Rajko Ristić

Andreja Mladenović, Foto: Rajko Ristić

- Nema više ni onih ljudi ne one politike. Strana krši statut. telefonski odlučuje i o savezu i sa Dverima. Pomerili su politiku ka ekstremu, kritikuju vlast radi kritike, bez argumenata, a Pajtića u Vojvodini ne napadaju - naveo je Mladenović.

Ističe da je ta stranka postala volšebno popularna u medijima koji su sastanizovali DŠ i njenog bivšeg lidera Vojislava Koštunicu.

"Sklopili su pakt sa đavolom", kaže Mladenović, koji je i zamenik gradonačelnika Beograda.

Komentari (8)

Marko

23.02.2016 09:23

O čemu bre ti pričaš čoveče, ona sklopila pakt sa djavalom? A ti, šta si ti uradio, pokušavaš na sve načine da udješ u koaliciju sa naprednjacima sa onim koju su nas uništili u svakom smislu, ti nekoga da kritikuješ sram te bilo.

DANIJELA

23.02.2016 21:31

@Marko - Bravo.Prodade covek veru za veceru.Pravi lupez,sklapa pakt sa sns,sram ga bilo.

Danko

23.02.2016 10:50

Sanda sa Dverima a Mladenović sa Vučićem. Sanda od Dveri nema nešta osim zajedničke borbe protiv Vučića, a Mladenović od Vučića nagrađeni ogromnim bogatstvom i raskalašnim životom, a u zamenu da na svakom mestu zastupa Vučićeve interese. Mladenović je zarad ličnih interesa sklopio pakt sa Vučićem.

vitez

24.02.2016 09:00

@Danko - Tačno tako, Sanda će jedino i opstati ako je napuste ovakvi likovi.

Rule

23.02.2016 11:13

Поштовани новинари и остали учесници у формирању и објављивању информација, свесрдно вас молим у име нас обичних грађана, да информације очистите од натписа о „великанимa“ медиске сцене као штоје Кристијан Голубовић или и особа које мењају веру за вечеру као што је Андрија Младеновић. На тај начин допринесите да се деца Србије васпитавају на правим људским вредностима како би постала прави људи.

milojko

23.02.2016 21:02

Kritikujuci Mladenovica koji je bio jedan od visokih funkcionera bivse stranke, mi dobijamo predstavu o samoj stranci. Jer, kakva je to stranka ciji je visoki funkcioner laki preletac?! Nikakva!

Stevan

24.02.2016 08:42

"Sklopila pakt sa đavolom".Dokle te teške deprimirajuće reči od strane svih onih koji pretenduju da nas vode.Kakav je to rečnik i gde će nas odvesti da se naslutiti.Odvešće nas u razdor i bedu a sve mi se čini da smo tamo već stigli.Većina političara koristi neprimeren govor a od reči je sve počelo i počinje.

Marko

24.02.2016 12:08

Ma ti se već odavno pokazao da si Vučićeva marioneta, a sada se to potvrdjuje.