ČEKALA GA JE KAD JE IZAŠAO IZ HAGA Ovo je žena Ramuša Haradinaja, zajedno se bahate na letovanju, a kad vidite šta ona nosi na sebi - pobesnećete! (VIDEO)

Ima se, može se!

Ramuš i Anita Haradinaj
Ramuš i Anita Haradinaj, Foto: EPA

Ramuš Haradinaj, bivši vođa terorističke organizacije OVK, oslobođen je pred Hagom 2008. godine, ali ga Srbija traži kako bi mu sudila zbog monstruoznih zločina. O njegovim zločinima mnogo zna, dok se, sa druge strane o njegovom ličnom životu i ne zna mnogo. 

"PA JE L TO TA PRAVOSLAVNA VERA, NABIJEM JE?!" Srbin je jednim statusom na Fejsbuku razljutio sve devojke, a kad budete videli zašto se divi Turcima i vas će! (FOTO)

Ono što je poznato i o čemu su mediji pisali jeste da je oženjen, a njegova žena bila je prva osoba koja ga je sačekala kada je sramnom odlukom pušten iz Haga.

Anita Haradinaj je reporterka RTK, sa kojom bivši vođa OVK ima troje dece, dva sina i kćerku. Ovo mu je inače drugi brak, već je bio oženjen Finkinjom, sa kojom ima sina.

HIRURZI U ŠOKU! Jasmina (23) je svakodnevno gledala TV i radila jednu stvar, a onda se u toku noći probudila u bolovima i završila na operacionom stolu

Ramuš i Anita i preko leta rade ono što najbolje znaju - bahate se i troše novac. Odmor su proveli u ekskluzivnom letovalištu na primorskom gradu Vlori.

Na internetu se pojavio i video snimak na kom se vidi kako Haradinaj ljubi suprugu i baca je u more, a zatim i sam uskače u vodu. Ono što je zanimljivo jeste kupaći koji Anita ima na sebi. U pitanju je kupaći kostim marke Luj Viton koji vredi čitavo bogastvo.

OVA PREZIMENA U SRBIJI SU CARSKA I KRALJEVSKA Proverite da li u vama teče plava krv!

 

 

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: Krusevac
  17/08/2018 - 14:58
  A sto da pobesnimo sto nosi kupaci L.V.od 500e.Sto bi neko pobesneo
 • Korisnik: Cone
  17/08/2018 - 11:51
  Zar neko treba da besni ako vidi da bilo ko nosi bilo šta ma koliko to vredelo - to je njihova stvar pa o bilo kome da se radi, to je pre svega stvar lične kulture!
 • Korisnik: Dora
  17/08/2018 - 09:07
  Nado,vodi je ti svojoj kući.Činjenica je da je žena lepa,al znaju Albanke biti i puno lepše od nje.To je tako
 • Korisnik: mile sumadinac
  17/08/2018 - 02:12
  Pod kakvom je manom ova zena bila da pristane da se uda za ovog debila
 • Korisnik: andrijano
  16/08/2018 - 22:15
  Ala bih je ....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs