Dragan Đilas
Alo!/ Masanori Jošida
Balša Božović

Alo!/ Rajko Ristić

Balša Božović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- Stranci su svesni da narod u Srbiji ne želi aktuelne vođe opozicije, te na sve načine pokušavaju da nađu kadrove koji bi u budućnosti mogli da izađu na megdan aktuelnim vlastima. Dragan Đilas, koji na sve načine pokušava da se nametne kao jedini opozicioni lider, nije ostao u lepom sećanju građanima Beograda dok je bio na čelu grada, a u ostatku Srbije ga prepoznaju kao čoveka koji se enormno obogatio dok je bio na vlasti. Stranci su svesni da Đilas ima male šanse jer u narodu važi za tajkuna - objašnjavaju naši izvori i dodaju da je sličan slučaj i sa liderom Narodne stranke.

Dragan Đilas, Vuk Jeremić

Alo!/Vladimir Marković

Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Vuk Jeremić ima još gori pedigre na Zapadu jer je umešan u međunarodne afere. Dobijao je pare od Ambasade Katara, a ta zemlja se dovodi u vezu sa finansiranjem terorista, te je strancima i Jeremić potpuno neprihvatljiv. O Bošku Obradoviću da ne pričamo, on em što ne ume da vodi ni sopstveni pokret koji je pred raspadom, em je okoreli desničar - objašnjavaju naši izvori i dodaju da stranci pokušavaju da nađu nekog ko nije toliko uprljan.

Pročitajte još:

 

- Budimo realni, Balša Božović u Srbiji važi za tatinog sina koji se baškari na luksuznim destinacijama i koji se u životu nije pomučio, ali je strancima prihvatljivo to što se bori za prava LGBT populacije, što je građanski orijentisan i spreman da sluša. Te se negde nadaju da on i Sergej Trifunović mogu da predvode građanski orijentisane birače - navode naši izvori.

Da je Božović i te kako spreman da sluša naređenja koja dolaze od stranaca, pokazuje i to što se otvoreno suprotstavio Zoranu Lutovcu, aktuelnom lideru DS-a, i insistira na tome da ta stranka učestvuje u razgovorima vlasti i opozicije uz posredovanje Evropskog parlamenta.

Đukanović: Šta je, i kome, obećao Božović?

Vladimir Đukanović, narodni poslanik i funkcioner SNS-a, postavio je na Tviteru pitanje Božoviću da odgovori šta je radio mesec dana u Nemačkoj i da li je istina da se priprema da bude novi lider opozicije.

- Pitam Balšu Božovića zašto je bio gotovo mesec dana u Nemačkoj, sa kim se sastajao i da li ga pripremaju za budućeg lidera opozicije? Šta si, Balša, i kome obećao tokom boravka u Nemačkoj? - napisao je on.

Božović je izbegao da da konkretan odgovor na to pitanje, te se pravdao da je u Nemačkoj bio da bi radio na svom obrazovanju i sprovodio naučno istraživanje.

 Bonus video

Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata