VUČIĆ UDARIO ŠAKOM O STO! Njegov GLAS ODZVANJA Srbijom! "Dosta je bilo! Upozoravamo međunarodnu zajednicu da reaguje, spremili smo oštre mere!"

Vučićev zadatak u Parizu će biti da upozna predstavnike Evrope, Merkelovu i Makrona, o odgovoru Srbije posle devet meseci anticivilizacijskih taksi.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Beograd spremio mere protiv Prištine, koja je pre devet meseci uvela takse, i naglasio da će se sa njima ići posle sastanka u Parizu.

"Spremili smo mere. Gledaćemo da ne pogode Srbe na KiM, zato su one ograničene, ali vrlo snažne i oštre. Nećemo ići s njima dok se ne završi sastanak u Parizu", rekao je Vučić povodom razgovora sa predstavnicima Srba sa KiM.

FRANSUZI RASKRINKALI NATO Nemci i Bugari su Srbiji podmetnuli nogu, a onda je počelo bombardovanje '99!

Kako je dodao, njegov zadatak u Parizu će biti da upozna predstavnike Evrope, Merkelovu i Makrona, o odgovoru Srbije posle devet meseci anticivilizacijskih taksi, rezoluciji o tzv. genocidu, formiranju vojske, nesprovođenju Briseskog sporazuma od strane Prištine.

 

Predsednik je rekao i da znamo da su jedinice ROSU u pripravnosti i da nameravaju da hapse Srbe, i pozvao međunarodnu zajednicu da spreči takav razvoj događaja.

Predsednik Aleksandar Vučić preneo je, posle sastanka sa oko 140 političkih predstavnika Srba i najznačajnijih institucija Srbije na Kosovu i Metohiji, da su izrazili zabrinutost zbog toga što se pripremaju akcije specijalnih jedinica na Kosovu i da je pripremljeno hapšenje više desetina lica srpske nacionalnosti na KiM.

SRPSKI ISTORIČAR ŽESTOKO ODBRUSIO AMERIČKOM PROFESORU Srbija je do sada od vas dobijala štapove, hajde da vidimo kakvu vi šargarep nudite, mi se za šaku dolara ne odričemo teritorije

"Molimo i upozoravamo međunarodnu zajednicu da to spreči, jer u ludilu borbe albanskih strnana na Kosovu za rejtinge na kraju stradaju Srbi", poručio je Vučić.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Takođe, zamolio je predstavnike Kvinte koji su, kako je rekao, bili zabrinuti za ono što se dešavalo na izborima 2017, da pokušaju da spreče provokacije i akcije usmerene iseljavanju Srba sa KiM.

Kazao je da su pripremljene mere i da se vodi računa da ne pogode Srbe na severu KiM i da će zato biti ograničenog karatera.

CIK OBJAVIO KONAČNE REZULTATE IZBORA NA SEVERU KIM Svi kandidati Srpske liste osvojili više od OVOG procenta glasova! Neverovatan uspeh

"Dok će neke biti vrlo snažne i vrlo oštre, nećemo ići sa njima do završetka sastanka u Parizu", naveo je Vučić.

Kazao je da će na sastanku u Parizu upoznati Mereklovu i Markona o odgovoru Srbije na takse posle devet meseci, kao i na reozoluciju o genocidu i formiranju vojske Kosova, nesprovođenja brsielskog sporazuma...

 

"Oni koji su mislili da će u Parizu biti nekih razgovora, greše, neće biti nikakvih razgovora dok ne ukinu takse. Možemo o lepom vremenu da razgovaramo, a o statusu KiM neće biti razgovora, dok ne ukinu takse".

Vučić kaže da Albanci misle da je njihov bezobrazluk i drskost važnija od svega i da misle da se isplati da stvaraju novu realnost.

Poručio je, ironično, da je odlučio da ne bude neposlušan, pošto je video da mu u američkim izveštajima prete, kao da će na još nešto hrabriji način i otvorenije da zasutpa, intereese našeg naroda, ali i da se borim protiv ludila Albanaca.

RATOVALI SMO PROTIV DROGIRANIH ČETNIKA U PANCIRIMA! Bosanski glumac gostovao na N1, u trenutku povisio ton i ispljuvao Srbiju! Pa, dokle ćete više dolaziti ovde, da nas vređate?!

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

"Ukinite takse i razgovraćemo o čemu hoćete, ako ne, pričaćemo o lepom vremenu i dobrim bokserima u Prišitni, na primer. Nema dijaloga dok se ne privedete poznanju prava i dok ne počnete da poštujete norme međunarodnog prava. To će biti moja poruka Mereklovoj i Makronu", naveo je on.

Predsednik je razgovarao sa Srbima sa KiM nakon što su kandidati Srpske liste ubedljivo pobedili na izborima za gradonačelnike četiri srpske opštine na KiM, a pre sednice Skupštine Srbije o Kosmetu.

Sastanku u Palati Srbija prisustvuje oko 140 predstavnika Srba, kao i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić i generalni sekretar predsednika Nikola Selaković.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Rale
  24/05/2019 - 19:58
  Auuuu! Ja sam na zapadui vidim da svi drhte i pantalone im se tresu a zubi im zvokoću. Sad ne znaju šta da rade pa će naj verovatnije da pozovu Prištinu da ih posavetuje !!!
 • Korisnik: Кики
  24/05/2019 - 19:01
  Србија је више него толерантна и стрпљива,али и томе дође крај...
 • Korisnik: Časlav
  24/05/2019 - 17:35
  Dosta smo trpeli provokacije i postupke Prištine.
 • Korisnik: sva
  24/05/2019 - 16:57
  Srbija nece mirno gledati na ono sto Prisitna radi Srbima na KIMu
 • Korisnik: Zoki
  24/05/2019 - 16:46
  Kladim se do od toga nema ništa. Ko i do sad.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi