Nebojša Stefanović
MUP
Nebojša Stefanović

MUP

Nebojša Stefanović, Foto: MUP

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović novčano je nagradio pripadnike kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd koji su, u dve odvojene akcije, zaplenili 150 kilograma narkotika i uhapsili osumnjičenog koji je juče ušao naoružan u baštu jednog kafića na Vračaru.

„Hoću da pohvalim odličan rad beogradske policije i ljudi koji su pokazali da su izuzetni profesionalci, koji štite bezbednost građana naše zemlje“, istakao je Stefanović i dodao da je nagradom želeo da pokaže koliko se ceni njihov rad.

Ministar je naglasio da očekuje i dalje zalaganje pripadnika policije kako bi Beograd, ali i svi ostali gradovi u Srbiji, bili bezbedni od kriminalaca, pre svega od narko-dilera.

Nebojša Stefanović

MUP

Nebojša Stefanović, Foto: MUP

Stefanović je podsetio da su pripadnici beogradske Uprave kriminalističke policije u prvoj akciji zaplenili 150 kilograma narkotika u jednoj kući na teritoriji opštine Palilula, čime su zadali još jedan udarac trgovini drogom u Beogradu.

Prema njegovim rečima, brza i efikasna akcija rezultirala je hapšenjem, danas u ranim jutarnjim satima, osumnjičenog kod koga su pronađeni silikonska maska, oružje i odeća koju je nosio.

„Brze akcije i dobre informacije koje su dovele do hapšenja osumnjičenih za ova krivična dela pokazale su da treba da imamo potpuno poverenje u našu policiju, koja 24 časa radi svoj posao kako bi građani Beograda, ali i cele zemlje bili mirni i sigurni“, zaključio je Stefanović.