Milena Ivanović
Printscreen
Milena Ivanović

Printscreen

Milena Ivanović, Foto: Printscreen

Milena Ivanović, udovica ubijenog Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative SDP, komentarišući to što je nezavisni kandidat koalicije Sloboda, Rada Trajković, prvog dana kampanje za izbore na Kosovu započela trku za glasove na mestu ubistva Olivera Ivanovića kaže da je to sramno i licemerno.

NAJSTRAŠNIJI UDAR NA ALBANCE! Makron kreće u ofanzivu! Ovaj događaj je okidač! Sve im je rekao u lice!

- Ja sam joj postavila nekoliko pitanja. Jedno je bilo gde je bila tri i po godine dok smo se borili za Oliverovu slobodu i da li se možda seća šta je izgovorila u vezi zločina koji su stavljani Oliveru na teret. Ja vrlo dobro znam šta je tada bio njen stav i kakvo joj je bilo mišljenje, postoje ljudi koji o tome mogu da posvedoče. Mislim da treba da prestane sa ovim jer poslednja osoba na svetu koja treba da koristi Oliverovo ime jeste gospođa Rada Trajković - istakla je Milena Ivanović za Novo jutro TV Pink.

One su sledeće! Povlače priznanje nezavisnosti Kosova!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 26.09.2019. 08:15 On je kazao da Kosovo u Interpolu, ako bude nekog glasanja, sigurno neće proći Ivica Dačić, Foto: Tanjug Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u Njujorku da će se broj zemalja koje će povući ili zamrznuti priznanje Kosova povećati do kraja godine, odnosno da će broj onih koje priznaju jednostranu proglašenu nezavisnost Kosova pasti na ispod polovine članica UN.

Kako dodaje, Oliver i Rada Trajković nikada nisu bili u dobrim odnosima, a to znaju mnogi ljudi.

KFOR NASTAVLJA PODMUKLU MISIJU NA KOSOVU Tači završio ključni sastanak! Najgore tek predstoji! Profesionalne NATO jedinice u pripravnosti!

 

- Vrlo dobro znam da gospođa Rada Trajković zna u kakvim je odnosima bila sa Oliverom, vrlo dobro zna šta je on mislio o njoj. Ja ovo što ona danas radi doživljavam kao njen pokušaj da se ponovo vrati na političku scenu i da prikupi neke jeftine političke poene preko stradanja jednog čoveka i zaista mislim da je to sramno - naglasila je Ivanović.

Milena i Oliver Ivanović

Facebook

Milena i Oliver Ivanović, Foto: Facebook

Prema njenim rečima, za tri i po godine bilo je preko sto ročišta, a Rada Trajković se nije pojavila ni na jednom.

DOVODE IH PRED SVRŠEN ČIN! U Prištinu stiže čovek od ključnog značaja! Žena mu je Srpkinja, a Albancima će napraviti pakao od života!

- Ceo proces je trajao tri i po godine. Mi smo organizovali bezbroj nekih stvari da bi pomogli Oliveru, da damo doznanja međunarodnoj zajednici da je on nevin, da ćemo da izvršimo sve moguće pritiske da se njemu omogući odbrana sa slobode. Bilo je bezbroj mitinga, konferencija, ja gospođu Radu Trajković nikada nisam videla ni na jednom od tih događaja - navela je Ivanović i dodala da Trajković nije ni pozvala da pita da li joj je potrebna pomoć.

- Nije ni pokušala da dođe da poseti Olivera. Ja stalno zameram najviše ljudima, danas su najglasniji oni koji nisu razmišljali o Oliveru kada je njemu bilo najteže i smatrali su da verovatno nije pogodan trenutak da ga podrže i pomognu mu da se odbrani od svih zločina koji su mu stavljani na teret - kazala je Ivanović

NOVI IZLIV BESA ALBANACA NA KOSOVU! Neviđen skandal na televiziji uoči izbora! Zabranjuju sve srpsko! Zasmetala im ova jedna rečenica (VIDEO)

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina