Hašim Tači
Promo
Hašim Tači

Promo

Hašim Tači, Foto: Promo

Kosovske bezbednosne snage su profesionalna jedinica po NATO standardima, multietnična snaga u kojoj postoji rodna zastupljenost - dodao je Tači.

Izašao iz kancelarije i krenuo prema predsedniku Vučiću, a onda je usledio neočekivan potez - Nećemo im dozvoliti!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 26.09.2019. 07:46 Oni su se srdačno pozdravili Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Oni su se srdačno pozdravili, a na početku sastanka Lavrov je istakao da je glavna tema razgovora sa predsednikom Vučićem stabilnost i mir u regionu Zapadnog Balkana. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Njujorku sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom.

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači sastao se, na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN), sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom sa kojim je razgovarao o saradnji sa Alijasom, Kforom i tranzicionom procesu Kosovskih bezbednosnih snaga, prenosi Bota Sot.

KOSOVO NA VRATIMA INTERPOLA Srpske obaveštajne službe došle do frapantnih podataka: Prištinski lideri otpočeli taktiku "prljavog lobiranja"! Upotrebiće ono najgore!

- KFOR nastavlja odličan posao na Kosovu - rekao je Tači i dodao da tranzicija KBS ide onako kako su planirale kosovske institucije u saradnji sa međunarodnim partnerima.

- Kosovske bezbednosne snage su profesionalna jedinica po NATO standardima, multietnična snaga u kojoj postoji rodna zastupljenost - dodao je Tači.

  PRIŠTINA NA KOLENIMA! Kreće rat za Kosovo! Merkelova menja stranu! Iza zatvorenih vrata zapečaćena sudbina Srba!

 

PREKINUO ĆUTANJE! Rešio je sve da raskrinka! Otkrivena lokacija ubice Olivera Ivanovića!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina