Marko Djurić odgovorio Đilasu i rasturio ga!

Za snažnu, razvijenu i uspešnu Srbiju

Marko Đurić
Marko Đurić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Odogovor Marka Đurića na provokacije Dragana Đilasa prenosimo u celosti: 

"Spreman sam da u svakom trenutku uporedim znanje, biografiju i rezultate u političkom delovanju sa Draganom Đilasom, i verujem u sud naroda Srbije po ovom pitanju.

Takođe sam spreman da u svakom trenutku razmenim sve ono što sam prihodovao za vreme obavljanja javne funkcije sa onim što je Dragan Đilas prihodovao za vreme obavljanja svoje javne funkcije.

Ako gospodin Đilas to prihvati, spreman sam čak i da deo dogovora bude odricanje od 99 odsto takve imovine u dobrotvorne svrhe, npr. za renoviranje zdravstvenih ustanova koje su zapuštene za vreme njegove vlasti.

Đilas se vidno nervira zato što sam se, posle godina trpeljivog ćutanja na lične prozivke, ismevanja, kriminalizovanja i blaćenja onih koji misle drugačije od njega sa kanala njegovih moćnih TV stanica i portala, usudio da udarim na temelje njegove propagandne mašinerije u koju je tako mnogo novca uložio i kojom između ostalog i kroz usta njegovih najamnih dvorskih luda, kamuflirano u oblandu prizemnog humora, seje mržnju i podele među građanima Srbije.

Aplaudiraću njemu i njegovim saradnicima duže nego što sam aplaudirao srpskoj slozi na KiM i politici predsednika Vučića, ako uspe da objasni i svoje poslovanje i bogaćenje za vreme boravka na vlasti, ali i kako će sa istom propalom politikom i isluženim i dokazano neuspešnim kadrovima doneti nesto novo Srbiji.

Duboko sam svestan njegove moći i snage, kao i rizika koji preuzimam, ali nastaviću zajedno sa predsednikom Vučićem borbu za snažnu, razvijenu i uspešnu Srbiju." - završava Đurić. 

Povezane vesti

 • Korisnik: Predrag
  22/09/2020 - 15:29
  Da li je Otpor stvarno bio finansiran sa zapada da sruši Miloševića
 • Korisnik: Nele
  22/09/2020 - 15:12
  Lako je tebi kad si moj brak jevrejin
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi