Dragan Đilas
Alo!/ Masanori Jošida
Dragan Đilas

Alo!/ Masanori Jošida

Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović postavio je pitanje koje verovatno postavlja i svaki građanin ove zemlje: "Ko je u ime celog naroda i u ime svih protesta potpisao bilo kakav dokument sa Đilasovim Savezom za Srbiju?"

Pročitajte još:

Naime, predstavnici opozicije usvojili su takozvani tekst "Sporazuma sa narodom" od sedam tačaka, kao predlog skupa mera za obezbeđivanje poštenih izbora i vraćanje demokratskih načela i vladavine prava nakon pobede nad Vučićevim režimom za koju se, predvođeni Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem i Boškom Obradovićem, neuspešno bore već devet subota.

Svoj potpis na "Ugovor sa narodom" stavili su najveći zagovornici demokratije, a istovremeno glasnogovornici nasilja, pretnji i uvreda na čelu sa Draganom Đilasom, pa je pitanje svih pitanja - ko to sme da se postavi ispred naroda i bilo šta potpisuje u njihovo ime?! 

- Postavljam pitanje građanima: " Ko je ovlastio i dozvolio SZS da u ime svih nas, naroda željnog pravih opozicionara, udruženja opljačkanih i prevarenih kao i celokupne populacije u Srbiji, SEBI DAJU ZA PRAVO DA SEBE VIDE I PREDSTAVE KAO JEDINI I BITAN FAKTOR PROMENA VLASTI U SRBIJI?!". Pitam vas bando bivša ko vas je proglasio i u čije ime se vi nudite i postavljate ispred svih nas???!!! - napisao je on na svom Fejsbuku.