IZBORI U SMEDEREVSKOJ PALANCI Kena bi da poništi izbore!

Centar za praćenje izbora javio je da se u Smederevskoj Palanci na biračkim mestima 12 u Goloboku i 14 u Grčcu pojavio kandidat za odbornika Radoslav Milojičić Kena i ometao izborni proces.

Radoslav Milojičić Kena
Radoslav Milojičić Kena, Foto: Alo!/Ana Paunković

 - Na biračkom mestu broj 12 u Goloboku i biračkom mestu 14 u Grčcu, kako javljaju naši posmatrači, pojavio se Radoslav Milojičić Kena, kandidat za odbornika, što predstavlja ozbiljno kršenje procedura, narušava tok glasanja i definiše se kao pritisak na birače - javio je CPI.

A prema rečima našeg izvora iz Palanke to je samo jedan delić onog što je Kena danas radio i radi.

- Kena namerno ide od biračkog mesta do biračkog mesta, kao kandidat za odbornika on dolazi i obilazi biračka mesta, a to ne sme da se radi po Zakonu. Kada stigne tamo pravi cirkus i haos jer mu je cilj da se, žargonski rečeno, obori to biračko mesto zato što je jako svestan da ga očekuje potpuna katastrofa, odnosno veći poraz od onog kakav je DS doživela u Beogradu. Zaista mu je cilj da obori izbore na nekoliko biračkih mesta - kaže naš izvor.

Kako dodaje, na par biračkih mesta u Smedervskoj Palanci došlo je i do sukoba pristalica kandidata Vuka Jeremića i Keninih ljudi.

- Pristalice Nenada Milojičića koga inače zovu Keks, koji je Kenin brat od strica i Kenini ljudi sukobljavale su se više puta tokom dana na različitim biračkim mestima, bilo je i fizičkih obračuna. Keks je, inače,  bio dugogodišnji član DS-a i Kenina velika podrška i dok je ovaj obavljao funkciju predsednika opštine. Kasnije je došlo do velikog raskola, velike svađe u porodici i Keks je sada na suprotnoj strani, odnosno kandidat Narodne stranke Vuka Jeremića - završava naš izvor.

 • Korisnik: Mare
  26/03/2018 - 09:20
  Ko gubi ima pravo da se ljuti.
 • Korisnik: mala
  26/03/2018 - 09:06
  Njemu se ne svidja rezultat izbora.
 • Korisnik: maja1978
  26/03/2018 - 09:05
  Teško je priznati poraz,jednostavno boli
 • Korisnik: alen
  26/03/2018 - 08:54
  Primitivac ,šta drugo reći.
 • Korisnik: marko
  26/03/2018 - 08:48
  Ovo je vrhunac ludila i gluposti koje radi opozicija jer nemaju izlaza niti plana za bilo kakvu politiku a ni narod im nista vise ne veruje
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi