OPOZICIJA NAMERAVA DA PARALIŠE CELU SRBIJU Jeremić najavljuje blokiranje saobraćajnica, blokadu institucija, prestanak rada na fakultetima...

Srbijo, želiš li da te ovakvi vode? Želite li da sve stane i dođe do vanrednog stanja?

Boško, Đilas i Jeremić
Boško, Đilas i Jeremić, Foto: Printskrin

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić istakao je gostujući u jednoj emisiji da svi oni neredi i nasilje koje je viđeno proteklog vikenda u Beogradu nije ništa naspram onoga što će uslediti.

 

Đilasov i Boškov najbolji drugar najavljuje, naime, blokiranje saobraćajnica, mnogih institucija, priželjkuje eskalaciju studentskih protesta i blokadu nastave.

- Ovo nije poslednji nivo, biće i narednih nivoa. Mislim da će ovi protesti prelaziti na sve viši nivo koji će u jednom trenutku početi da podrazumeva razne forme građanske neposlušnosti, poput blokiranja saobraćajnica, institucija, prekida nastave na Univerzitetima... Ne bih da saopštavam režimu šta sve planiramo. Možda će se sve to dogoditi i pre 13. aprila - ističe Jeremić.

 

Podsetimo, protesti u režiji fašiste Boška Obradovića i tajkuna Đilasa i Jeremića prešli su u domen nasilja kada su demonstranti u subotu upali u zgradu RTS-a, gde su vređali i napadali novinare zašto što im se ne sviđa njihov način izveštavanja. Intervenisala je policija, izbacila je huligane, a nekoliko njih je uhapšeno.

 

Sutradan, nasilnici su opkolili zgradu Predsedništva Srbije pokušavajući da nasilno svrgnu sa vlasti predsednika Aleksandra Vučića, ali im to nije pošlo za rukom.

 

Uspekli su još i da se sukobe sa policijom u Bulevaru despota Stefana ispred zgrade policijske stanice "29. novembar".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi