Aleksandar Martinović
Printscreen

 

Aleksandar Martinović

Printscreen

Aleksandar Martinović, Foto: Printscreen

Poslanik Martinović se uključio u program televizije Pink i u kasnim satima ponovio da stoji iza svojih reči i postupaka.

- Boško Obradović bi hteo da bude doživotni poslanik i da po njegovom mišljenju nikada ne budu izbori. Fašisti su svuda u svetu marginalna pojava, e to je Boško Obradović. Nas zanima zašto Tužilaštvo ćuti i ne preduzima nikakve korake. Njihov posao je da se bore protiv kriminala, u pravnom smislu je to u njihovoj nadležnosti. Mi smo danas čuli od tih nezavisnih medija svašta, policija uvek radi svoj posao, ali Tužilaštvo ćuti. Takav je sistem. 

Aleksandar Martinović

Printscreen

Aleksandar Martinović, Foto: Printscreen

- Kao što smo vam rekli i danas mi očekujemo da Tužilaštvo reaguje shodno zakoniku o krivičnom postupku na ono što se desilo pre dva dana, a to je brutalno prebijanje narodnog poslanika Marjana Restičevića od stane Boška Obradovića i njegovih 20 huligana. Tužilaštvo već dva dana ne reaguje. Ne znam da li vikendom ne rade ili je nešto drugo u pitanju. Mi od našeg zahteva nećemo da odustanemo zato što je u pitanu borba za Srbiju kao pravnu državu.

- Neka pokrenu istragu, ovde je sve jasno. Na Dan pobede nad fašizmom, u Srbiji jedan narodni poslanik tuče drugog, rekao je Aleksandar Martinović u uključenju za televiziju Pink.