RATOVALI SMO PROTIV DROGIRANIH ČETNIKA U PANCIRIMA! Bosanski glumac gostovao na N1, u trenutku povisio ton i ispljuvao Srbiju! Pa, dokle ćete više dolaziti ovde, da nas vređate?!

Emir Hadžihafizbegović često ima izlive mržnje prema Srbima i to obično baš u glavnom gradu Beogradu.

Emir Hadžihafizbegović, Foto: printscreen

U srpskoj javnosti je poznat i po izjavama da se Bosni iz Srbije servira duhovna pornografija, srpske pevačice je nazivao "srbijanskim droljama", govorio je čak i protiv čuvenog reditelja Emira Kusturice, a Neleta Karajlića nazivao "smradom".

Sada je gostovao na televiziji N1 i započeo sledećim rečima:

- Srbija je jedna ozbiljna geografija, ozbiljna zemlja sa dosta čestitih ljudi, ali... - započeo je bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović izlaganje o Srbiji i Srbima na televiziji N1.

Ipak, kako je počeo ni približno nije na taj način završio svoj govor pa je u jednom momentu povisio ton i počeo:

"BILA JE TO EMOTIVNA ODLUKA, ALI SMO MORALI" Šreder se usred Beograda pravdao zbog bombardovanja, ali Vučić ovo nije mogao da mu prećuti!

- Drogirani su dolazili sa pancirima. Ajde se bori s drogiranim četnikom koji ima pancir. Srbija nije krenula u rat dok nije imala 5 tona droge - ispričao je Emir na ovoj televiziji bez ikakvog problema.

Podsećanja radi, Emir Hadžihafizbegović je pre dve godine u Sava centru održao uvredljiv govor iz Srebrenice na popularnoj predstavi "Audicija":

IGRALI FUDBAL SA ODSEČENIM GLAVAMA, KIDALI FETUSE IZ TRUDNICA I PEKLI IH! Hteli da nam poture "POTKOVU", ali im je promakao jedan VEOMA VAŽAN DETALJ! Ovo je tajni plan s kojim je NATO imao cilj da optuži Srbe za etničko čišćenje!

- On je tom prilikom rekao da je ovaj bosanski manifest, koji je izveo i na sceni Sava centra, napisao ratne 1993. godine kao pripadnik drugog korpusa BiH.

- Moja jedina domovina zove se Bosna i Hercegovina i drugačije ne može bit. Kroz mene teče bosansko srebro i zlato, njene soli i njen ugalj, njeno željezo i nebrojane druge rude u mome su biću osnova i drugačije ne more bit. Moja jedina domovina je Bosna i Hercegovina, ona je ukrašena pletenicama devojaka, i šamijama na dragim i mudrim glavama nena, koje u kući svojoj i van nje, nose prefinjenu mudrost života - samo je deo manifesta koji je Emir recitovao u svom govoru u Srebrenici.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: mimi
  27/05/2019 - 11:50
  Bar smo.mi svedoci kako se bezalo,u inostranstvo glavom bez obzira od mobilizacije,a izbeglice samo u svoj kraj su htele.
 • Korisnik: Jova
  25/05/2019 - 13:46
  Ali mu je sladak srpski dinar, voli da dodje u Srbiju da igra predstave, i da Srbima prodaje svoja sranja od serija!
 • Korisnik: Niksicanka
  24/05/2019 - 18:33
  Sramota, dokle cete da dovodite te prikrivene fundamentaliste koji mrze i pljuju sve sto je Srpsko. Pocnite vise da cijenite sebe i pokazite im da nijesu dobro dosli.
 • Korisnik: Matija
  24/05/2019 - 13:07
  Panciri ba, droga ba, rakija ba...!? Slusa ba Paša, dobro je, ne talasaj! Alkaida i DAEŠ su u spavaonici. Sarajevski akademik prof. dr Ibro Bušatlija, „Bošnjaci uz pomoć Al Kaide će pobjediti”? Pametni neka napadaju Srbe, onako kako je Zapad radi od 1992. Samo muk od ubijenih i nestalih Srba civila u Sarajevu. Oni Mirotvorci gen. Mekenzija iz Kanade, imaju spiskove sta smo uradili Srbima koji su vjerovali nama. Ubijeno je u Sarajevu 12.000 Emir Hadžihafizbegović je na poslu ,,,,,,,
 • Korisnik: Milan
  24/05/2019 - 12:02
  Voleli ga ili ne, čovek je uglavnom u pravu za se sto je rekao.
  • Fudo @Milan
   28/05/2019 - 02:26
   Rekao je da si hajvan!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi