Aleksandar Vučić, dodela paketića
Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll
Aleksandar Vučić, dodela paketića

Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

Aleksandar Vučić, dodela paketića, Foto: Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

- Draga deco, posebno sam srećan što su u vašem i našem Beogradu deca sa KiM, opština Gračanica. U Babinom Mostu gradimo novu školu. Posebno devojčice su mi malo pre rekle da ne kriju da su Srpkinje i ni ne treba da kriju. U Lapljem selu takođe gradimo i nastavićemo dalje - rekao je predsednik, podsećajući na takse koje su lažne vlasti Kosova uvele.

- Ono što sam hteo da vam kažem to je da će vaš Beograd i Srbija uvek biti uz vas i da vam kažem jedno veliko hvala što sa svojim roditeljima čuvate domove na Kosovu - rekao je predsednik koji je svu decu ponaosob pomenuo.

Pročitajte još:

- Draga deco, naš posao je da što češće budete nasmejani kao što ste danas i da uvek osećate pomoć i podršku od svih nas koji živimo u drugim delovima Srbije. Ja vam želim mnogo zdravlja, i vašim roditeljima, mnogo uspeha i rada i želim da češće dolazite u Beograd. Prošli put nisam bio u Lapljem selu, ali nadam se da ću uskoro - rekao je Vučić.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je ranije da nema razloga za strah zbog priča Albanaca da će "stići do Vranja i Niša".

 Na pitanje novinara o tome ima li razloga da se plaše, Vučić odgovara:

- Ne treba da se plaše, da li su to njihove želje i planovi - jesu, da li smo demografski ugroženi - jesmo, ali i oni su u Preševu i Bujanovcu - rekao je predsednik.

Poželevši njihovim roditeljima puno sreće, uspeha i rada, deci je poručio da želi da se češće viđaju, da češće dolaze u Beograd, a dodao je i da se nada da će i sam uskoro ponovo posetiti Laplje selo.

"Da se pohvalimo da smo još nešto uradili za naš narod", rekao je Vučić i najavio da će, pored lekara i učitelja, kosovski dodatak biti uplaćen i novinarima TV "Most".

Novu godinu i Božić čestitao im je rečima: "Draga deco, srećna vam Nova godina, da se proveselite a onda da dočekate Badnji dan i dobijete još više poklona pa da proslavimo najradosniji praznik - Božić".

Neki od mališana nakon što im je Vučić uručio novogodišnje paketiće poželeli su da s njim naprave selfi, a predsednik je rado "pozirao".