Ivica Dačić
Printscreen
Ivica Dačić

Printscreen

Ivica Dačić, Foto: Printscreen

Šef srpske diplomatije uvek je pun anegdota sa raznih putovanja po belom svetu, a ovog puta je o sebi otkrio i nešto više.

- Lepše mi je kad sam gladan - ispričao je jutros u jutarnjem programu TV Happy otkrivajući da doručkuje veoma, veoma retko jer mu doručak jednostavno ne prija, a i "bolja je koncentracija kad si gladan".

Dačić kaže i da je konzervativan kada je reč o hrani i da najviše voli da pojede naša jela, kao i da ne voli iznenađenja za stolom ni po pitanju vrste mesa, ni kad su posredi začini.

Aleksandar Vučić Skupština 27102016

Tanjug/Tanja Valič

 

Zato najčešće na ručkovima i večerama po svetu uzme uglavnom samo parče hleba.

Pričajući o hrani, Dačić je otkrio i da se strane diplomate u Srbiji obično ugoje službujući u našoj zemlji jer im se sviđa naša hrana, kao i da su nemačku kancelarku Angelu Merkel od svih naših specijaliteta najviše oduševile sarme, ali da sad ne može da se seti da li su bile od kupusa ili zelja.

Miroslav Lazanski

Alo!/Dejan Briza

 

 

 

Komentari (2)

djole

27.05.2019 17:49

Ne doručkuje, za ručak pojede parče hleba, a liči na plast sena. Dečko, tako je Ajhman hranio logoraše u Aušvicu, i zato tamo nikad nije viđen ni jedan bucko! p

vladan

27.05.2019 20:15

kad tako malo jedes a brzo se gojis napisi jelovnik da tako malo hranimo svinje a da se brzo tove, pare da zaradimo......