Bogoljub Karić u ringu
Foto: Alo/Alo!

Prvi dinar zaradio je sa šest godina, radio je kod komšije a pare su ga, kako kaže, htele još od malih nogu. Bogoljub Karić, biznismen i političar, bio je gost u novogodišnjoj emisiji „U ringu“, gde je otkrio kako je zaradio prvi milion. Pored toga, pričao je o braku, neverstvima, ali je rekao da podržava sve žene koje žele da ugrade silikone, da povećaju usne, ali da samo plavuše mogu da ga bace na kolena.

- Podržavam sve ono što može da učini ženu i čoveka lepim. Znači, prolazi sve, i silikoni i hijaluron. Ma apsolutno sve! - jasan je Karić, koji se pred našim kamerama prisetio detinjstva kada je, kaže, već imao dara za biznis.

- Kao deca smo uzimali kolica, stavimo gajbu ili dve, ko koliko može da gura, i prodajemo. Odnesemo to do malog parka u Peći, gde su sedeli penzioneri, odnesemo im sok iz gajbe, otvorimo im, oni nas malo časte... Tako sam zaradio prvi dinar - ispričao je Karić u našoj emisiji.

Istakao je da je ozbiljniji novac zaradio sa braćom koja su svirala. Bili su kaže, imitacija „Bitlsa“. Već tada se pokazalo da mu najviše leži menadžerska pozicija. Organizovao je prodaju karata za 500 ljudi, ali u salu u Peći došlo je 800 ljudi. Zarada od 300 dodatnih ulaznica otišla je njemu.

Na pitanje kako je zaradio prvi milion, Karić kao iz topa odgovara:

- Vrlo jednostavno! Evo vam recept: ako imate mozga, imate sve! Ako nemate mozga, ne pomaže vam ništa... Ako se posvetite 100 posto jednoj oblasti, bilo kojoj, u tome ćete biti šampioni ako vas bog da za tako nešto.

Iskustva je sticao širom sveta, ne samo ona poslovna već i životna. Jedna od lekcija koju je naučio tiče se i lekara.

- Najopasniji su lekari i doktori kad vam savetuju nemojte da jedete slaninu, nemoj da jedete beli luk, nemojte ovo, nemojte ono... To je srpska vijagra - uveren je Karić.

Priznao nam je da bez mesa ne može i da uvek najradije bira svinjsko.

Kada je reč o ljubavi, Karić je otvoreno pričao šta zamera današnjim muškarcima:

Bogoljub Karić

Alo

 

- Ovi mladi brzo se razvode, uzimaju nove žene. Ja te mačo muškarce apsolutno ne volim. Kad dođu u pedesete godine, kad im žena napuni 50, oni se tada okreću devojčicama od 25 ili 30 godina. Ostavljaju majku svoje dece, ženu koja ih je pratila u životu i idu u promene. To u ovaj moj mozak ne ulazi!     

Slabost u životu su mu bile plavuše, one su, kako kaže, jedine mogle da ga obore s nogu.

- Kad vidim plavuše, ja sam na kolenima odmah. Padam na plavuše - priznao je Karić. 

Tokom gostovanja pričao je i o danima kada je bio opasan momak, kada je umeo da se potuče, a pokazao je i neke karate trikove kojima je uvek mogao da savlada neprijatelja.

Milanka uvek ima 25, a ja bih da imam 50, a ne 70 godina 

Bogoljub Karić nedavno podneo je zahtev da mu se u ličnoj karti promeni datum rođenja, da se podmladi za 20 godina. Odgovor mu još nije stigao, ali Karić ne odustaje od tog zahteva.

- Neću da imam 70 godina, ako mogu da imam 50! Milanki to ne treba, ona je uvek mlada, ona je devojčica i ona uvek ima 25 godina - tvrdi Bogoljub.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dejan

29.12.2023 20:41

Hahahahahahahahahahaha jel moguce 😂😂😂