Vladimir Đukanović
Foto: Alo/Alo!

- Bio bih najgori ministar jer bih radio nešto što ne volim - rekao je Đukanović gostujući u našoj emisiji „U ringu“.

Tvrdi da ga negativni komentari, nadimci poput onog Bizon ne pogađaju, ali da mu teško padaju napadi na porodicu i neistine.

- Kad ti kažu da si lopov... Oko bih iskopao nekome! Ako se nešto trudim, to je da ne padne nijedna mrlja na ono što radim - istako je Đukanović.

SAČEKUŠA GROBARA

U emisiji je govorio o mladosti i danima kada je kao navijač učestvovao u tučama. Batine koje je dobio od navijača Partizana pamti kao najgore u životu.

- Desila se tuča posle košarkaškog derbija između Zvezde i Partizana. Navijači Partizana su nas sačekali, mi smo išli onako razoružani, nije nas to zanimalo nešto preterano, Takovskom ulicom. Oni su iz neke poprečne ulice izleteli i jesu, tu su nas dobili baš onako žestoko, na iznenađenje, to je to čega se sećam. Sećam se, neki tip je nosio, to nikad neću da zaboravim, česmu, čitavu česmu i dobio sam baš česmom po leđima - ispričao je Đukanović.

Pričao je o porodicu, tvrdi da nikada ne bi izdao suprugu, da beži od iskušenja. Na konkretno pitanje da li je nekada prevario ženu, Đukanović je odgovrio:

- Bože sačuvaj! To je izdaja i to nije pre svega hrišćanski. To je greh veliki.

SLOBODAN SEKS I SVINGERI

Komentarišući muževe koji varaju svoje supruge, Đukanović nije krio nezadovoljstvo.

- To je njihov greh i njima na dušu. Ne znam, mislim da ljudi danas malo čuvaju porodicu, ne samo muškarci nego i žene to rade. To je katastrofa! Što je to tako, valjda to potrošalčko društvo, liberalni život... Gledam ove, imate gomile nekih kretena, kaže upražnjava slobodan seks, to je mnogo lepo, svingeri... Ne razumem... To su potpuni idioti! Uz sve poštovanje svakoga, to, bre, nije normalno - smatra Đukanović.   

Vladimir Đukanović

Alo

 
 

Svinjetinu nikad ne jedem

Prasetinu nikada ne jedem, otrkio je Đukanović u emisiji i objasnio zašto radije bira jagnjetinu.

Konkretan odgovor dao je i na pitanje ko mu je omiljeni ministar, tu je izdvojio Nikolu Selakovića. Kada je reč o ministrima koji su mu omraženi, Đukanović je i tu bio jasan, a ko se našao na tom spisku možete pogledati u našoj emisiji „U ringu“, koja se emituje svakog petka u 20 sati.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Милка

09.12.2023 19:51

Браво! Част пре свега.