Pastor
Foto: Printscreen/RTS

 Istog dana, od 10 časova u Skupštini AP Vojvodine u Novom Sadu biće održana komemoracija. 

- Sahrana mog oca obaviće se u Subotici na Bajskom groblju iz Peić kapele u subotu u 14 časova. Na moju molbu, od njega će se govorom oprostiti premijer Viktor Orban, predsednik Republike Aleksandar Vučić, Hunor Kelemen, predsednik Demokratskog saveza Mađara u Rumuniji (DSMR) u ime mađarske zajednice van matične države i Balint Juhas predsednik Izvršnog odbora SVM-a u ime stranke - objavio je jutros Balint Pastor.

- Na molbu porodice, na komemoraciji će govorom od mog oca oprostiti Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade, Damir Zobenica, potpredsednik Skupštine AP Vojvodine i dr Bojan Bagi, šef odborničke grupe u Skupštini APV.

Inače, Balint Pastor, sin Ištvana Pastora i jedan od potpredsednika SVM, opunomoćen je od strane organa upravljanja da vodi stranku do novih izbora.

Podsetimo, Ištvan Pastor preminuo je u ponedeljak u 68.godini, posle kraće i teške bolesti.

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal PREDSEDNIK VUČIĆ NA SVEČANOM OTVARANJU PROKOPA ZA ALO! Verujem da ćemo sa komšijama iz Bugarske sve rešiti! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #fyp #prokop #viral #aleksandarvucic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading