ZELENOVIĆ DA PRIČA O POŠTENjU? Pajić: On omalovažava intelekt građana Srbije
Grad Šabac

Saopštenje Pajića prenosimo u celosti:

- Posle odlaska Zelenovića sa vlasti u Šapcu, građani su videli kako može da se radi i gradi, a da se ne zadužuje ni jedan jedini dinar. Pošto ga Šapčani znaju, počeo je u Beogradu da glumi velikog lidera, a samo je bio potrčko Dušana Petrovića - ocenio je Pajić.

- Sada je marioneta Dragana Đilasa, jer Zelenović ne bira. Svi mogu da finansiraju, a on samo sprovodi politiku uperenu protiv interesa građana Srbije. Nervozan zbog tretiranja u novom taboru i pozicije koja je i od Ćutine gora, počeo je da viče na svakom koraku, ne birajući ni mesto ni vreme. Njemu je svejedno da li je to Narodna skupština ili ulice po gradovima Srbije - navodi Pajić.

- Testerama je ulazio u medijske kuće, zahtevao da Srbija ima mornaricu, zastarevanjem postupka oslobađan od krivične odgovornosti za zloupotrebu 5 miliona evra i bez ikakvog stida želi da dolaskom na vlast nastavi da urušava Srbiju - kaže gradonačelnik Šapca.

- On omalovažava intelekt građana Srbije ako misli da su zaboravili godine njegove vlasti u kojima je bilo dobro samo njemu i njegovim mentorima. Narod voli nove autoputeve, brze vozove, nove bolnice i brigu za svakog čoveka. To je politika rezultata koju ima Aleksandar Vučić i zbog toga Srbija ne sme da stane! - zaključio je Pajić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading