TOMIĆ: Kad se na muci vide junaci, vide se i kukavice, a mrziteljska opozicija nema premca u tome
Foto: Alo/Foto: sns.org.rs

Saopštenje prenosimo u celosti:

Narodna poslovica kaže da se na muci poznaju junaci, a naš narod na Kosovu i Metohiji je pokazao da se junački bori za svoj opstanak. Dokazao je da neće dozvoliti da se volja građana ruši, da budu zastrašivani i da se dogodi novi pogrom. Mirno su protestvovali protiv nasilnih i provokatorskih poteza Aljbina Kurtija i njegove terorističke družine. Dokazali su da teroriste iz Prištine ništa ne sprečava da napadnu Srbe, koji se juče goloruk branio i nije dozvolio da dođe do eskalacije nasilja. Naš narod samo želi da se njegova prava na miran život i opstanak na Kosovu i Metohiji poštuju i da se poštuju Brisleski sporazum, formira Zajednica srpskih opština i drugi sporazumi za koje se izborio Aleksandar Vučić, upravo oni kojima se sve to garantuje našem narodu.

Kad se na muci vide junaci, vide se i kukavice, a mrziteljska opozicija nema premca u tome. Oni su najobičniji lešinari i hijene koji svaku, ali svaku tragediju našeg naroda moraju da iskoriste za obračun protiv Aleksandra Vučića. Oglasili su se lažni ekolozi iz stranke koji moraju zajedno na čelu sa svojim šabačkim admiralom Zelenovićem i osuli paljbu po Vučiću, ali i svom partneru Kurtiju. Misle da su građani Srbije zaboravili period kad su išli kod tih terorista, slikali se isped njihove zastave i simbola lažne države i sadili zajedno jagode sa njima, jer samo u biznisu i ličnim interesima vide svoju budućnost. Umesto da osude jasan čin nasilja, da kad već šabački admiral Zelenović trči kod američkog ambasadora u goste, da traži prava za naš narod na Kosovu i Metohiji, za njihov miran život i da se spreči nasilje koje se po ko zna koji put sprovodi nad našim narodom, ne oni trče da uberu jeftine političke poene i da se kandiduju za njihove marionete na čelu Srbije. Šta je za njih problem da priznaju lažnu državu, da nastave cepanje Srbije i da je stave na svetski stub srama, ipak je biznis za njih najvažniji. Sve kod njih može, samo da se Vučić skloni, jer ih on blokira u tome.

Narod nije ni lud ni glup da u njihove floskule, prazne priče i jeftine trikove poveruje i da dozvoli pakleni scenario kakav ti mrzitelji priželjkuju. Narod odlično vidi ko se za njega bori, a posebno na Kosovu i Metohiji. Zato je taj narod dao apsolutnu podršku politici Aleksandra Vučića i podržao ga na skupu u Beogradu, a ne lešinare i hijene iz opozicije. Taj goloruk narod od borbe koju Aleksandar Vučić svakodnevno vodi na međunarodnoj sceni za Kosovo i Metohiju i za Srbiju vidi rezultate, vidi svoj opstanak na Kosovu i Metohiji već 10 godina unazad, a od mornarice i jagoda koje admiral iz Šapca obećava, ne vide ništa! Zato će Aleksandar Vučić za taj narod biti Aca Srbin, a oni obične hijene i hohštapleri.

Tagovi

Komentari (8)

Loading
Jana

30.05.2023 15:09

Umesto da pružaju podrsku narodu oni protestuju unoseci nemire u vec kriznu situaciju. Samo koriste razne situacije kako bi sakupljali poene.

David

30.05.2023 15:23

Nas narod je junački. Treba da se same obi koji idu na goloruki narod.

iva

30.05.2023 15:38

Naravno da koriste,to nije opozicija to je olos skupljen na jednom mestu.

Olja

30.05.2023 16:03

Na svu srecu za Srbiju, tih kukavica ima mnogo manje.

Olja

30.05.2023 16:03

Na svu srecu za Srbiju, tih kukavica ima mnogo manje.

Jela

30.05.2023 16:34

Opozicija je kao Kurti, Srbomrsci.. Vučić se svim silama bori za svoj narod koji preživljava teror.

Jela

30.05.2023 16:36

Opozicija tuđu nesreću koristi za lične poene i priliku da okrive Vučića.

Jela

30.05.2023 16:36

Opozicija tuđu nesreću koristi za lične poene i priliku da okrive Vučića.