TOMIĆ: Boško obradović komplekse leči preko Tvitera
Foto: Promo/SNS

- Ne možete svima ugoditi, a jasno nam je da se to tek ne može učiniti cirkuzantskoj opoziciji. Svaki uspeh i rezultat koji politika predsednika Aleksandra Vučića donese boljitak narodu smeta onima koji su najnesposobniji i najbahatiji. Tako danas Dverima smeta što je predsednik uspeo da se izbori da dođe do pojeftinjenja 13 osnovnih životnih namirnica za sve građane Srbije. Vidite neko probleme uočava i radi na njihovom rešavanju, trudi se, bori i ne priča o tome dok se ne dođe do rezultata. Takav vam je Aleksandar Vučić sa svojim timom. Sa druge strane imate Dveri čiji lider Boško Obradović komplekse mora da leči preko tvitera, jer je nesposoban da to čini u plenumu koji ga dugo i nije ni video. Njihova politika, bolje rečeno politikanstvo se svodi na to da kreiraju probleme i za sve optužuju vlast. Nema ni jednog konkretnog predloga, mere, računice koja bi rekla kako bi taj problem konkretno mogao da se reši. Kad Aleksandar Vučić isti reši prvo se priheftaju saopštenjem kako su oni ti koji su o problemu govorili, misleći da će pokupiti zasluge za rešavanje, a kad to ne prođe onda kritikuju, da bi se dodvorili kolegama opozicionarima. Nebitno je da li su levi ili desni, mogu oni i sa tajkunima i ekstremistima, samo da se dokopaju fotelje.

Brigu za građane, a posebno za decu videli smo na poslednjoj sednici parlamenta. Izigravali su klovnove, cirkuzante, lupali po klupama i lomili skupštinski inventar, ni manje ni više nego poslovnikom i Ustavom Republike Srbije. Poučeni kako njihov lider Boško poštuje simbole Srbije, pa kad je barjakom i zastavom hteo da provali u skupštinu, a što ne bi oni Ustavom po inventaru. Zašto bi bili drugačiji. Zar misle da se takvim ponašanjem, urlanjem, pištanjem rešavaju problem bezbednosti dece u školama? Zar oni treba da budu uzor budućnosti Srbije u rešavanju problema, vođenju spoljne i unutrašnje politike? Oni, tako neodgovorni svakako ne! Zato svakim svojim postupkom i saopštenjem samo sebe raksrinkavaju, pokazuju koliki su neradnici i koliko je njima fotelja sve u životu. Još kad dodamo komplekse koje njihov lider vuče iz perioda Saveza za Srbiju, kad jedini u toj grupaciji nije se dotakao fotelje, sve vam bude jasno. No, kad su koristili novac i Kolubare da sebe finansiraju tad im je bilo lepo i tad nisu bili deo bivšeg režima!? 

Narod neće prevariti, svojim politikanstvom i slatkorečivošću neće doći do glasova građana koji su promišljeni, ozbiljni i koje jedino interesuje da Srbija ima sigurnu budućnost. Do sad su na delu videli da je Aleksandar Vučić jedini koji to može da obezbedi, a to nastavlja i dalje da pokazuje. Zato nema sumnje koga narod podržava i da će podržati dalju borbu predsednika Vučića za podizanje životnog standarda svih građana Srbije. - stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (16)

Loading
Sandra

09.09.2023 14:38

Boško bi stvarno mogao malo da se povuče iz javnosti, previše se bruka..

Duda

09.09.2023 14:40

Bosko Obradovic je obican lazov. Em sto je nasilnik , em laze. Nikad istinu nije rekao.

Kaja

09.09.2023 14:41

Bosko Obradovic i u svom rodnom gradu ne moze da predje cenzus. Ljudi su ga davno provalili da je lazov.

Deki

09.09.2023 14:44

Bosko u svom stilu uvek pokusava da obmane gradjane Srbije.

Sandra

09.09.2023 14:45

Boško jedino i ume tako nešto, ne bi mu bilo loše malo doktora da poseti.

zokile

09.09.2023 14:45

Manipuliše i laže svakodnevno,to jedino i zna

uki

09.09.2023 14:46

Obradović verovatno više ni ne zna šta je sve slagao za sve ove godine

ivan

09.09.2023 14:47

Obradović misli da divljaštvom i lažima može pridobiti narod u Srbiji

Šalajko

09.09.2023 14:49

Boško Obradović je lažni rodoljub koji koristi svaku priliku samo za napad na predsednika Vučića

sara

09.09.2023 14:51

Dokle ide ovaj Obradović sa budalaštinama, ovo je strašno

Ana

09.09.2023 14:52

Opozicija ne odustaje od svojih predstava i zamajavanja naroda glupostima.

kića

09.09.2023 14:54

Psihopata Obradović je od uvek bio lažov