JAKA PORUKA IŠTVANA KAIĆA: Vučko mora da izdrži do kraja da bismo bandu zauvek razbucali
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Kako je istakao, Vučko strada zbog istine, zbog verbalnog delikta, te je zato važno da u svojoj borbi istraje do kraja, uz podršku svih kojima je do istine stalo.

- Iako gest Dragana J. Vučićevića, jednog od najobrazovanijih i najsposobnijih novinara u Srbiji, gađa pre svega zastareli pravosudni sistem i nosioce sudijskih funkcija, svi vrlo dobro znaju da su pravi uzrokovači, protiv kojih se Vučićević ovde s pravom bori, svi oni sadisti iz medija koji su se toliko osilili da su se iz čiste obesti, a najčešće zbog svojih životnih poraza i ličnih neuspeha i frustracija, odlučili krivično da gone ljude iz provladinih medija, umesto parnično - ocenjuje Kaić.

Naš sagovornik poručuje i da su očigledno mislili da će im to proći ispod radara, da niko neće primetiti, još i da će se naslađivati time: 

- A pogledajte sad samo onog Jugoslava Ćosića kako se zavukao u mišju rupu Insajdera, gde je taj gotovo decenijski pljuvač broj jedan "Telekoma" sada uhlebljen. Ona kukavica što je tokom rata pobegla u Australiju, a onda se vratila kao tobože veliki borac protiv Miloševića... Fuj! Kako se sad ograđuje da sve ovo navodno nema nikakve veze s njim i laže kao pas da je Vučićević osuđen jer je nešto lagao, iako je na sudu priznao da je sve što je ovaj napisao istina. Šta mislite, zašto sada toliko njih iz njegovog dojučerašnjeg korporativnog čopora namerno prenebregava tu činjenicu i ponavlja za Vučka da je osuđen za laž-klevetu-klevetu-laž, iako je kleveta dekriminalizovana još 2012? Pa zato što je mnogo zgodnije uvek bilo plasirati da Vučićević, Informer, ali i drugi provladini mediji uvek nešto lažu, nego priznati da ga je grupa bednih obesnika iz čistog sadizma krivično tužila ne zato što je rekao nešto što nije istina, već samo zato što su se našli uvređenim zbog onog što je izgovorio - verbalnog delikta. E, zato Vučićević mora istrajati do kraja i mi svi zajedno sa njim i da tu bandu zauvek razbucamo.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading