BEŽANIJA Dejan Bulatović podneo neopozivu ostavku na sve funkcije u SSP: RASULO KOD ĐILASA!
Foto: Printscreen

Na pitanje da li postoji mogućnost da se predomisli do tada i ipak ostane u SSP-u, Bulatović je rekao da je stavio tačku na odluku, te da će do utorka biti samostalni poslanik, a da će onda odlučiti o političkoj budućnosti. On nije isključio mogućnost da podnese ostavku na poslaničko mesto.

Upitan da li ga je zvao predsednik SSP-a Dragan Đilas, odgovorio je da jeste, te dodao da mu neće zaboraviti pomoć koju mu je pružio, i da će on ostati njegov prijatelj. Bulatović je rekao da mu je mnogo teško, ali da je odluka duže vreme tinjala.

BEŽANIJA Dejan Bulatović podneo neopozivu ostavku na sve funkcije u SSP: RASULO KOD ĐILASA!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Napustio sam sve funkcije u stranci i sada delujem kao samostalni poslanik, meni je danas mnogo teško. Ova odluka nije bila jednostavna i ima razlog zašto sam to uradio - poručio je on za medije.

S druge strane, predsednik SSP-a Dragan Đilas juče nije krio razočaranje što ga je napustio jedan od najbližih saradnika. U izjavi za medije Đilas je istakao da mu je „iskreno žao“ što je Bulatović doneo ovakvu odluku, te da je to jedino što može da kaže u ovom trenutku.

Podsetimo, početkom ove godine mediji su preneli da je više članova SSP javno istupilo i reklo da napušta stranku. 

Još ne znaju s kim imaju posla…

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je krajem novembra, nakon što se Đilas izvinio Beograđanima zbog nekadašnje saradnje sa njim, istakao da Đilas danas pored sebe nema nikog sa kim je ranije sarađivao.

- Vidim da se Dragan Đilas izvinjava što je sa mnom ikada sarađivao, što je njegovo pravo i u redu je, ali bi pre toga trebalo još nekome da se izvini. Prvo, svim svojim najbližim prijateljima, poslovnim partnerima, saradnicima… i svima s kojima je nekada sarađivao pošto danas nijednog više nema pored sebe, već mora da nalazi ljude za koje do pre par godina nije znao ni da postoje, poput Mile Popović, Marka Dimića i sličnih… koji će i sami proći kao i svako pre njih, samo još ne znaju s kim imaju posla - poručio je on.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading