SEVER KiM PRIPADA SRPSKOM NARODU Petković: Svečlja naučio da ima gazdu i da bespogovorno sluša naloge
Tanjug/Strahinja Aćimović

Petković je naglasio da je Svečlja hrabar samo na društvenoj mreži Tviter i u pratnji naoružana jedinica specijalaca ROSU.

"I dok je Svečlja naučio da ima gazdu i da bespogovorno sluša naloge,  Aleksandar Vučić oduvek je slušao samo svoj narod i branio interese Srba sa КiM i to će nastaviti da radi ne obazirući se koliku ličnu žrtvu mora da položi", izjavio je Petković, saopštila je Kancelarija za KiM.

 

 

Direktor Kancelarije za KiM je dodao da reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića imaju težinu, za razliku od Svečljinih.

"Za razliku od Svečlje, koji ni sebe ne može sa ubedi u to što piše, a kamoli tek albansku javnost, reči predsednika Aleksandra Vučića imaju težinu i dobro se čuju tamo gde su upućene. Zato se Svečlja uzalud hrabri i dopisuje, jer njegove poruke služe samo za unutrašnju političku upotrebu", poručio je on.

 

 

Petković je naglasio da je izgradnja baza ROSU na severu Kosova nelegalna, i da se time krši Briselski sporazum.

"Priština izgradnjom nelegalnih baza ROSU na severu, demontira Briselski sporazum i nezakonito preuzima nadležnost Кfor koji jedini ima pravo da bude prisutan u zelenoj zoni. Time je jasno da Priština zapravo ne želi dogovore, već sukobe i tenzije. Ali jedno je sigurno - sever КiM pripada srpskom narodu, a ne Кurtiju i Svečlji", navodi se u saopštenju direktora Kancelarije za KiM.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading