KURTIJEV BESNI PAS SE OGLASIO Tvrde da je ovo razlog za hapšenje srpskih medicinara
Foto: Printscreen

Svečlja je na Fejsbuku naveo da su jutros dobili informaciju o sumnjivoj aktivnosti jedne nevladine organizacije koja se nalazi u prostorijama, kako kaže, Policijske stanice Centar u Prištini.

 

 

"Odeljenje za nevladine organizacije pri Ministarstvu unutrašnjih poslova potvrdilo je da predmetna organizacija 'Centar za mir i toleranciju Priština' nije poštovala važeće zakone o radu NVO. Nakon racije se pokazalo da taj prostor uopšte nije korišćen za prirodu te NVO. Tako smo obavestili nadležne bezbednosne institucije i potvrđeno je da ista ima nezakonite radnje, što je potvrđeno ulaskom policije i tužilaštva u objekat", naveo je Svečlja.

Kako dodaje, te aktivnosti, prema bezbednosnim institucijama tzv. Kosova, Ministarstva unutrašnjih poslova, Glavnog tužilaštva i kosovske policije, krajnje su sumnjive i predstavljaju rizik po bezbednost tzv. Kosova.

"Republika Kosovo je unitarna država sa pravima i uslugama za sve građane bez razlike. Prošlo je vreme kada se u našoj zemlji tolerisalo bezakonje", poručio je Svečlja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milovan

01.02.2024 14:48

Srbiiii sa Ki M Shvatite vec jednom da vas je Srbija izdala. A izdala vas je onda kada je prvi siptar carinik i policajac dosli na granicni prelaz. Tako smo i mi prosli u RSK. Srbija uvek izda.Zato,samo se uzdajte u sebe i snalazite kako koji zna.