VELIKO POVERENJE NARODA SRBIJE Vesić: Za Vučića je glasalo 2.3 miliona građana
Foto: Foto: Youtube/printscreen

Vesić je istakao, da je predsednik Srbije ostvario istorijski uspeh i da je to nešto na šta su ponosni svi koji su radili sa njim. Kampanja je bila jedinstvena i na nivou najvećih evropskih kampanja.

“ Niko nikada nije pobedio da puta u prvom izbornom krugu. Predsednik Vučić je dobio 2.3 miliona glasova.To je rezultat koji pokazuje kakvo poverenje građani Srbije imaju u njemu kao lideru koji vodi našu zemlji.Ovo je bila jedinstvena kampanja koju su nosila tri stuba.Prvi stub su bila dela kao što su autoputevi, brze pruge, povećanje životnog standarda, nova radna mesta i sve ono što se desilo od 2012. godine.Drugi stub kampanje je bila vizija. Izašli smo sa vizijom pred gradjane Srbije,rekli smo šta mogu da očekuju u naredne četiri godine.A to je da će prosečna plata u Srbiji naredne četiri godine biti 1000 eura, u Beogradu će biti 1300 eura a prosečna penzija će iznositi 500 eura.Nastavićemo sa gradnjom brzih pruga, premrežićemo čitavu zemlju brzim prugama, završićemo autoputeve koje smo započeli i nastaviti sa prilivom stranih investitora.Treći stub je bio garancija mira i stabilnosti zbog aktuelnih dešavanja u Ukrajini.Mi smo obećali da dok je predsednik Vučić na vlasti Srbija će imati mir i stabilnost.Imamo dovoljno zaliha hrane, energenata i pripremljeni smo za svetsku krizu kao što smo se najbolje snašli u kovidu a ako nismo najbogatiji”, izjavio je Vesić.

VESIĆ ISPUNJAVA OBEĆANJA Stanarima Vidovdanske obezbeđeni novi stanovi (FOTO)

Vesić je naglasio i to da predsednik Vučić nije mogao olako da vodi kampanju i da obećava kao drugi političari. Sve vreme predsednik je morao da vodi i državu i odgovornu politiku u sred krize sa Ukrajinom.

“ Najvažnija poruka je da dok je Vučić na vlasti, Srbija će voditi samostalnu i nezavisnu politiku.Vučićeva politika je srpska, nije ni ruska ni turska ni nemačka ona je u interesu gradjana i gradjanki Srbije”, rekao je Vesić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading