CVIJANOVIĆEVA UPUTILA ČESTITKE U IME GRAĐANA: Vučićeva pobeda predstavlja rezultat uspešne politike!
Tanjug/Dragan Kujundžić

– U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem Vam iskrene čestitke na ponovnom izboru za predsednika Srbije, te ostvarenim rezultatima Srpske napredne stranke na parlamentarnim i lokalnim izborima – navodi se u čestitci.

Cvijanovićeva je istakla da Vučićeva istorijska i impresivna pobjeda predstavlja rezultat uspješne i mudre politike koju vodi, kao i ogromnog truda koji ulaže s ciljem jačanja Srbije na putu razvoja i prosperiteta njenog regionalnog i međunarodnog položaja, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike.

– Rukovodstvo Srpske i njeni građani, u ekonomski snažnoj i politički stabilnoj Srbiji, sa Vama na čelu, vidi najjači oslonac i očekujemo da će naše čvrste institucionalne veze, bliski odnosi i bratska saradnja Srpske i Srbije, u budućnosti biti još sveobuhvatniji – navela je Cvijanovićeva.

Aleksandar Vučić je kao predsednički kandidat na jučerašnjim izborima osvojio oko 60 odsto glasova, dok je lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ dobila ubedljivo najveći broj mandata u Narodnoj skupštini Srbije i Skupštini Beograda.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading