VUČIĆ O NATO AGRESIJI "Ljudske živote ne možete da vratite, posle 23 godine, najbolje se vidi koliko je užasna, pogrešna i protivpravna bila akcija 19 NATO zemalja"
RTV Vojvodina

Govoreći o godišnjici NATO agresije na SRJ, Vučić kaže da danas glupo zvuči kada Rusiju optužuju za agresiju, a onda ih neko podseti na to šta su oni uradili.

"ŠOKIRALA ME NJIHOVA NEODGOVORNOST" Vučić narodu objasnio zbog čega je veoma ljut i zabrinut

- To nije bombardovanje, to je agresija, da budemo precizni. Ljudske živote ne možete da vratite. Danas, posle 23 godine, najbolje se vidi koliko je užasna, pogrešna i protivpravna bila akcija 19 NATO zemalja. Glupo zvuči što je tadašnji nemački ministar Joška Fišer rekao da sprečavaju novi Aušvic - naveo je.

- U svetu u kom nema morala, vrednosti i principa, mi moramo da čuvamo naš moral, naše vrednosti i principe međunarodnog javnog prava. To Srbiji daje dodatnu snagu i moralnu i slobodarsku notu koja je suština opstanka naše nacije - dodao je Vučić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Tasa

24.03.2022 06:32

Kakvi licemeri zapadnjački pod sloganom " Milosrdni Anđeo " u sred Evrope porušiše Srpske domove i pobiše nam decu i sad se usuđuju da presuđuju ,slepci slepački!

Joca

24.03.2022 08:51

Nato agresija je ostavila nesagledive posledice na našu državu i na zdravlja naših ljudi. Nažalost to se oseti i dalje.

Dragana

24.03.2022 09:44

Nato je ostavio mnogo posledica u nasoj zemlji da se to i dalje oseca!

Andrea

24.03.2022 10:37

Mnoge traume i posledice je NATO agresija ostavila po srpsko stanovništvo. Ne ponovilo se ikada više.