JEDNA OD NAJPOZNATIJIH BENZINSKIH STANICA U BEOGRADU U NOVOM RUHU NIS u modernizaciju „Zmaja“ uložio više od 3 miliona evra (GALERIJA)

Ovaj objekat nalazi se na auto-putu Beograd-Zagreb i jedan je od najmodernijih u mreži od više od 400 benzinskih stanica kojima NIS upravlja u Srbiji i zemljama regiona. Tim povodom danas su ovu benzinsku stanicu obišli zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, generalni direktor kompanije NIS, Kiril Tjurdenjev i direktorka marketinga i komunikacija u kompaniji McDonald’s Srbija, Desanka Landauer.

Reč je o najmodernijem maloprodajnom objektu u mreži kompanije NIS i dvadeset šestom objektu premijum brenda GAZPROM u Srbiji. Izgrađena u skladu sa najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima, nova benzinska stanica NIS-a opremljena je vrhunskom digitalnom tehnologijom i poseduje pet „ostrva“ sa dvostranim multifunkcionalnim automatima za točenje goriva.

 

„Želim da se zahvalim kompaniji NIS koja nastavlja da investira u Srbiju. Želim da podržim svakoga ko ulaže u Grad i ko želi da otvara nova radna mesta. Svako novo radno mesto je za nas važno i zato sam došao ovde da ohrabrim NIS da nastave da investiraju, a oni će u okviru svog plana nastaviti da ulažu kako u Beograd, tako i u Srbiju. NIS je nama dobar partner i svaka investicija je važna“, istakao je ovim povodom Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Grada Beograda.

Generalni direktor kompanije NIS, Kiril Tjurdenjev, naveo je da, zahvaljujući investicijama u maloprodaju, NIS danas ima jednu od najmodernijih i najvećih mreža u celom regionu:

„Od 2009. godine u modernizaciju naše maloprodaje u Srbiji uložili smo više od 200 miliona evra. Ova ulaganja i nadalje će biti jedan od prioriteta za NIS. Otvaranjem nove benzinske stanice “Zmaj” istovremeno jačamo naše strateško partnerstvo sa Beogradom i donosimo najmodernije trendove u oblasti maloprodaje u Srbiju. U tome imamo snažnu podršku naših partnera iz Vlade Srbije i Grada Beograda“, istakao je Tjurdenjev.

Komentari (0)

Loading