KOLIKO TREBA DA BUDE BOLESTAN ČOVEK DA BI TOLIKO MRZEO SVOJ GRAD? Gradski odbor SNS u Novom Sadu reagovao na optužbe Borislava Novakovića!
Printscreen

 

- Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Novom Sadu Borislav Novaković, dokazani kriminalac radikalno leve orijentacije, danas je još jednom dokazao koliko mrzi grad na čijem se čelu nekada nalazio. Razlog mržnje leži u tome što više nije u prilici da obavlja funkciju sa koje je četiri godine pljačkao svoje sugrađane zarad ličnih i stranačkih interesa. 


Srpska napredna stranka ukazuje na još jednu u nizu laži Bore Solunca koju širi po društvenim mrežama, a reč je o nezavršenim radovima na Pozorišnom trgu. Naime, besposleni marksista je fotografisao ivičnjake čije postavljanje nije završeno i objavio da su popucali. Za informaciju ovom besposličaru i ortodoksnom lažovu, radovi na ivičnjacima će biti gotovi u sledećoj fazi obnove trga. 

KOLIKO TREBA DA BUDE BOLESTAN ČOVEK DA BI TOLIKO MRZEO SVOJ GRAD? Gradski odbor SNS u Novom Sadu reagovao na optužbe Borislava Novakovića!

Privatna arhiva

 

 


Što se tiče mesta u pločniku koja su ostavljena za sadnju zelenila, a koje Bora Solunac i njegovi polupismeni saborci nazivaju grobovima, bilo bi dobro da su pre izgovaranja besmislica proputovali pojedine svetske metropole i uverili se da se u mnogima od njih problem nedostatka zelenila na betonskim površinama rešava uprava onako kako je to urađeno na Pozorišnom trgu u Novom Sadu. Sramotno je i to što je dotični marksista putovanja po svetu koristio za vežbe teleportovanja, a ne za proširivanje vidika i upoznavanje sa tuđim iskustvima.


Gradski odbor Srpske napredne stranke ukazuje i na to da nije slučajno da Novaković ovakve laži objavljuje na dan kada Novi Sad preuzima titulu Evropske prestonice kulture, jer je zloba kod njega dostigla taj nivo da mu je sada potrebna i stručna medicinska pomoć - Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading