OLENIK KLEVEĆE NAJBOLJEG Nebitni političar iz Srbije udario na šampiona sveta: Novak Đoković je bruka!
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

- Nažalost, Novak jeste svetski antivakser br. 1, i time nas dodatno bruka. I većina kod nas su antivakseri, koji, kao i on, nemaju ni toliko hrabrosti da to javno kažu, već se kriju iza: sačekaću, da razmislim, da vidim... - tvrdi Olenik.

OLENIK KLEVEĆE NAJBOLJEG Nebitni političar iz Srbije udario na šampiona sveta: Novak Đoković je bruka!

Foto: Tviter printskrin

 

 

Ipak, Olenik čija lista na izborima nije osvojila ni 1% glasova, nije naveo nijedan dokaz da je Novak Đoković bilo gde zastupao antivakserske stavove. 

Novak Đoković je dobio medicinsko izuzeće, a što znači da nije mogao ili nije morao da bude vakcinisan (ukoliko je već preležao virus korona).

Podsećamo, Olenik je svojevremeno Srbiju nazvao "zemljom koja postaje talibanska vuko**bina", iako se u toj istoj zemlji bez problema bavi advokaturom. 

Takođe, ovaj advokat koji je još nije izbačen iz Advokatske komore zbog nedostojnosti, vređao je preminulog srpskog diplomatu Miroslava Lazanskog rečima da je "ratni huškač".

U članu 241. statuta Advokatske komore Srbije navodi se da je "teža povreda dužnosti advokata nedostojno ponašanje u javnim aktivnostima i u privatnom životu kada je dostupan uvidu i oceni javnosti, kojima se nanosi šteta ugledu advokature".

Za teže povrede se posle disciplinskog postupka izriče mera brisanja iz imenika advokata.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
Dragan

07.01.2022 10:08

Koje Taj orelanka jel to neka divlja zivotinja!!!

Perikle

07.01.2022 10:21

Antivakser nije onaj ko se ne vakciniše,nego onaj ko javno propagira da se ne treba vakcinisati,budaletino jedna!

Dule

07.01.2022 11:39

Koje lik, jbt svako počeo da kenja Novaku !

Marko

07.01.2022 11:39

Зар ова сподоба има храбрости да уопште спомене Новака?

Milan

07.01.2022 12:20

Kakav glupan. Novak se nikada nije javno oglasio protiv vakcinisanja, te stoga ne može biti antivakser.

Miki

07.01.2022 12:40

Jel taj nešto crno pod Novakovim malim nožnim prstom

Ruzica

07.01.2022 13:15

Sta rekoste da je advokat. Gde taj kupi diplome. Nepismen covek zna da su antivakseri oni koji propagiraju nevakcinisanje, a ne onaj ko se ne vakcinise. Toga treba vratiti u prvi razred.

Душка

07.01.2022 13:35

Новак нигде није изјавио да је против вакцине.Мора да постоји разлог зашто је није примио.Овај назови човек пљује државу у којој живи,шта онда очекивати од њега!?🤮

kori

09.01.2022 10:33

Ovaj samozvani političar i zamislite, borac za ljudska prava i antidiskriminator (kako sebe obožava da predstavlja u javnosti) je odlično znao kakvi će biti komentari posle ovakve obajve. Njegov problem je u tome što je reč o užasno iskompleksiranom čoveku koji ne može bez pažnje javnosti i situacije ‚‚ja vidim što niko od vas ne vidi‚‚ su njegova prirodna sredina. Uživa da se pravi pametan i sve koji se usudjuju ... ne da ospore šta on kaže ... nego samo da zatraže objašnjenje, on tretira kao neznalice. On i ne zna šta je antivakser. On sebe predstavlja kao liberalnog demokratu a njegov način ophođenja i logika ‚‚ja pa ja‚‚ namju blage veze sa demokratijom...