SRAMNO PONAŠANJE ĐILASOVE NOVINARKE: "Žaklina Tatalović držala ljude 45 min postavljajući na svoj sadistički način besomučno pitanja o Rio Tintu, a nijedno o temi!"
Printscreen

- Moram da dodam da sam razočarana odnosom medija prema današnjem događaju koji se ticao digitalizacije usluge izdavanja parking nalepnice za osobe sa invaldiitetom.

Nijedno pitanje o temi, a Žaklina Tatalović je držala ljude 45 min postavljajući na svoj sadistički način besomučno pitanja o Rio Tintu.

Dok je trajalo obraćanje nije ni bila u sali. Meni to govori da njih građani ne zanimaju, već senzacija. Danas pola dnevnika N1 sa tog skupa, a ni reči o povodu događaja.

Ja se pitam da li je njihov posao da jure Brnabićku i Vučića i postavljaju 3 ista pitanja ili da nezavisno izveštavaju i o drugim temama.- napisala je Mihajlovska.

SRAMNO PONAŠANJE ĐILASOVE NOVINARKE:

Foto: Facebook printscreen

 

Podsetimo, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i premijerka Srbije Ana Brnabić predstavili su danas u Starom dvoru uslugu e-parking nalepnice za osobe sa invaliditetom. Nova usluga će umnogome olakšati prijavljivanje, dobijanje, odnosno produžavanje parking-nalepnica za osobe sa invaliditetom, budući da je čitav proces apliciranja sada moguće uraditi „on-lajn“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rada

29.12.2021 10:10

Ma ne treba se cuditi ovima , metalni mozak, cip u guzici, tako da je gubljenje vremena sa njima. Koliko para toliko muzike.