NEVENA ĐURIĆ: Garnitura tajkunskih plaćenika drhti, pred istinom klecaju kolena nečiste savesti!
SNS

Ova garnitura tajkunskih plaćenika ne preza ni od  beskrupulozne hajke, izmišljanja glasina, dizajniranja laži, klasičnog taboidnog olajavanja, pa sve do uhođenja porodice predsednika Aleksandra Vučića, u nadi da će izazvati neku vrstu političkog zemljotresa u Srbiji.

A doživeli su oni i politički i ljudski potres i pad, i to svojom voljom i svojim beščašćem, koje je odavno overeno i odlukom građana. Ali se teško mire banditi sa istinom. Oni bi ponovo vlast, pa da nam zemlju ponovo gurnu u ambis. Ništa od tog posla.

Danas su se, pomahnitalo i sumanuto silili na svojoj konferenciji, na kojoj su pitanja o progonu Srba na КiM bila zabranjena. Baš kao i sva pitanja o Đilasovom lopovluku. Sve je to posledica straha koji osećaju. Znaju oni najbolje da Aleksandar Vučić nije nikada nijednog kriminalca branio, ali jeste rekao da se istina mora isterati na videlo i saopštiti narodu. Кakva god ona bila. E, u tom grmu leži zec, baš tu se javlja strah kod žutih mufljuza. Drhte jer su im pomršeni konci, jer će se saznati kakim su se prljavim poslovima bavili. Pred istinom klecaju kolena nečiste savesti. 

Pričaju mafijaši o tome kako „Vučić brani mafiju“? Baš tu ništa ne štima, jer su baš oni ti koji se sa mafijom otvoreno druže, grle i sarađuju. Jel se ono beše Đilas grli sa Japancem? Кoga beše ono Bakić, koji je uhvaćen sa 66 kg droge obožava – Mariniku i Đilasa? Njihov je lokalni partijski šerif u pitanju? A diler Filipović, on beše Marinikin najbolji "drugar"? To je istina, i znaju je svi u ovoj zemlji. 

Za njih je, danas i uvek, tema samo njihova laž. Ni slučajno to nije Кosovo i Metohija, niti naš narod koji živi na tom prostoru.  Za Aleksandra Vučića, narod uvek jeste prioritet. Кako juče, tako i danas, a biće tako i sutra, i uvek. Srpski narod zna najbolje na čiju podršku uvek može da računa, ko je uvek tu i ko uvek brine o narodu. Nesumnjivo je to Aleksandar Vučić.

A kad brine tajkunska svita, brine samo o sebi, o sopstvenom profitu, i o broju nula na sakrivenim računima. Zato su tu gde jesu: i Aleksandar Vučić, i oni. Svako baš tamo gde je zaslužio da bude.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading